Lewis Hamilton ja Max Verstappen törmäsivät toisiinsa F1-varikolla - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Paljastaako tämä Lewis Hamiltonin ja Max Verstappenin todelliset välit? Mediajätti julkaisi silmiinpistävän videon F1-kulisseista

Lewis Hamilton ja Max Verstappen joutuivat suurennuslasin alle.

Max Verstappen (vas.) ja Lewis Hamilton ovat F1-kauden mestaruusnäytelmän pääosien esittäjät.­

17.4. 18:30

Taistelu F1:n maailmanmestaruudesta käy tänä keväänä kuumempana kuin aikoihin. Nyt yhdysvaltalainen mediajätti ESPN heittää vettä kiukaalle.

ESPN:n F1-tili havaitsi Imolan aika-ajojen lähetyksessä lauantaina, että kovimmat mestarisuosikit, Red Bullin Max Verstappen ja Mercedeksen Lewis Hamilton, törmäsivät ajon jälkeen toisiinsa varikkoalueella. Onneksi he olivat jo poistuneet autoistaan.

Verstappen oli juuri lähtenyt haastattelusta, johon Hamilton oli puolestaan saapumassa. Miehet kävelivät toisiaan kohti. Verstappen käänsi päätään hieman pois päin. Hamilton laski leukansa ja nosti kyynärpäänsä ennen osumaa. On mahdotonta sanoa, kumpi törmäyksen aiheutti vai oliko molemmilla lusikkansa sopassa.

Joka tapauksessa molemmat kääntyivät katsomaan olkansa yli. Sitten Hamilton räväytti kameralle tavaramerkkihymynsä.

– Varmasti osuma, ESPN vahvisti Twitterissä.

Hamilton lähtee sunnuntain Emilia-Romagnan GP:hen paalupaikalta ennen Red Bullin Sergio Pereziä ja Verstappenia. Mercedes toivotti Perezin tervetulleeksi eturiviin Twitterissä, mutta Verstappenille ei tsemppiviestejä herunut.

Hamilton joutui äärimmäisen tiukille Verstappenia vastaan kauden avauskilpailussa Bahrainissa maaliskuussa. Imolassa hän vaikutti aidosti yllättyneeltä, että Mersun vauhti riitti paalupaikalle. Niin vahvaa on Red Bullin kyyti ollut.

Oli tähtikuskien törmäys tahallinen tai ei, Hamiltoniin kohdistuu pitkästä aikaa kunnon painetta ja puristusta F1-varikolla. Ehkä nyt myös psykologista sellaista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?