Bernie Ecclestonelta raju väite Lewis Hamiltonin ja Mercedeksen F1-neuvotteluista - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Bernie Ecclestonelta raju väite Lewis Hamiltonin ja Mercedeksen F1-neuvotteluista

Bernie Ecclestonella on raju ja erikoinenkin teoria Lewis Hamiltonin sopimustilanteesta.

Kuva vuodelta 2015.­

19.1. 8:00

Formula ykkösten MM-sarjan entisen mahtimiehen Bernie Ecclestonen, 90, mielestä Lewis Hamiltonin sopimuksettomuudessa on kyse vain show’sta.

Ecclestone sanoi sveitsiläisessä Blickissä uskovansa, että jatkosopimus Mercedeksen kanssa on jo allekirjoitettu.

– Kysymys on vain show’sta ja siitä, että erityisesti Lewis pysyy otsikoissa näinä kolkkoina viikkoina, Ecclestone väitti.

F1-sarjan saippuaoopperamaiselle huhumyllylle on osuvaa, että toinen entinen F1-pomo Eddie Jordan antoi vastikään hyvin erilaisia lausuntoja Hamiltonin tilanteesta – samassa haastattelussa, jossa Jordan mainitsi, että hänellä on yhä F1-varikolla erinomaiset lähteet sekä tasaista yhteydenpitoa juuri Ecclestonenkin kanssa.

– Kuulin juuri, että Lewis haluaa enemmän kuin mitä Mercedes suostuu maksamaan. Kyse on myös tallin tulojen jakamisesta sekä merkittävästä roolista Mercedes-yhtiössä. Jos minä olisin Daimlerin pomo, näyttäisin hänelle ovea: joko ajat meidän ehdoillamme tai lähdet, Jordan kommentoi F1-insider.comissa.

Jordan tiesi kesällä 2012 ensimmäisten joukossa Hamiltonin siirrosta Mercedekselle. Moni ei aluksi ollut uskoa siirtopommiin, jonka Jordan jysäytti ilmoille televisiossa kauan ennen sen virallistamista.

Hamiltonin sopimus Mercedeksen kanssa päättyi viime kauteen, jolloin hän voitti seitsemännen maailmanmestaruutensa ja nousi myös kaikkien aikojen voittotilaston kärkeen.

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?