F1-tähti Max Verstappenin erikoinen treenikuva riemastutti somessa – tällä liikkeellä niskasi kestää loputtomat etäpalaverit - Formula 1 - Ilta-Sanomat

F1-tähti Max Verstappenin erikoinen treenikuva riemastutti somessa – tällä liikkeellä niskasi kestää loputtomat etäpalaverit

Max Verstappen näytti Instagramissa toimistokuntoilun mallia.

Max Verstappen ihastutti seuraajiaan kuntoilukuvallaan.­

18.1. 17:10

Red Bullin F1-kuski Max Verstappen valmistautuu uuteen kauteen tutusti Mercedeksen ykköshaastajana.

Hollantilainen vauhtimies jakoi Instagram-tilillään kuvan valmistautumisestaan, ja kuva sai hänen seuraajansa riemastumaan.

Kuvassa Verstappenin pää lepää tuolin päällä olevalla tyynyllä. Hän tasapainottelee kroppaansa niska- ja vatsalihasten voimalla. Polvet ovat yli 90 asteen koukussa.

Verstappen on kuvassa silmät suljettuna ja hän antaakin vaikutelman, että olisi lihaksia kovasti rasittavassa asennossa kuin unessa. Eritoten vahvat niskalihakset ovat tärkeitä F1-kuskeille autojen aiheuttamien g-voimien vuoksi.

– Takaisin hommissa, Verstappen kirjoitti saatteeksi.

Vaativa liike kirvoitti kolmattasataatuhatta tykkäystä päivässä, joukossa mm. Toni Vilander. Hollantilaisen faneilta irtoisikin hersyviä kommentteja erikoisesta treenistä.

– Noin istun työpöytäni takana 37 Zoom-puhelun jälkeen, eräs kommentoija huomautti.

– Onpa erikoinen tapa ottaa päiväunet, toinen sanoi.

– On varmaan aika kivaa olla nuori, oletettavasti hieman iäkkäämpi kommentoija letkautti.

23-vuotias Verstappen on ajanut urallaan jo 119 F1-kilpailua ja voittanut niistä 10. Palkintokorokkeelle hän on noussut 42 kertaa.

Verstappen saa F1-kaudeksi 2021 uuden tallikaverin, kun hänen rinnalleen tulee meksikolainen Sergio Perez.

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?