F1-sisäpiiriläinen täräytti tietonsa Lewis Hamiltonin sopimusneuvotteluista – tekisi itse karun ratkaisun: ”Kaikki ovat korvattavissa” - Formula 1 - Ilta-Sanomat

F1-sisäpiiriläinen täräytti tietonsa Lewis Hamiltonin sopimusneuvotteluista – tekisi itse karun ratkaisun: ”Kaikki ovat korvattavissa”

Eddie Jordanin mielestä Mercedeksen kannattaisi näyttää ovea Sir Lewis Hamiltonille.

Lewis Hamilton kuvattuna Abu Dhabin GP:n yhteydessä joulukuussa.­

17.1. 18:37

Eddie Jordanin, 72, lonkerot ulottuvat yhä syvälle F1-varikolla.

Värikkäänä hahmona tunnettu ex-tallipomo linjasi F1-insider.comille, että hänellä on yhä varikolla erinomaiset lähteet, joihin hän voi luottaa sataprosenttisesti.

– Olen yhä erittäin hyvin verkostoitunut ja puhun Bernie Ecclestonenkin kanssa puhelimessa tasaisin väliajoin, Jordan sanoi.

Koska Jordan muistetaan skuupistaan, Lewis Hamiltonin siirrosta Mercedekselle kaudeksi 2013, jota kukaan ei aluksi ollut uskoa, irlantilaisen näkemykset ja tiedot brittitähden tilanteesta ovat erityisen kiinnostavia.

– Kuulin juuri, että Lewis haluaa enemmän kuin mitä Mercedes suostuu maksamaan. Kyse on myös tallin tulojen jakamisesta sekä merkittävästä roolista Mercedes-yhtiössä. Jos minä olisin Daimlerin pomo, näyttäisin hänelle ovea: joko ajat meidän ehdoillamme tai lähdet, Jordan sanoi F1-insiderille.

– Sanoisin hänelle myös saman mitä Ecclestone sanoi Ayrton Sennan kuoleman jälkeen. Vaikka Bernie oli järkyttynyt ja suruissaan kuin monet muutkin, hän oli ensimmäisenä sanomassa meille, että älkää marisko, kaikki ovat korvattavissa. Lewisin pitäisi tietää se.

Eddie Jordanilla (oik.) oli asiaa Adrian Neweylle Bakun F1-varikolla 2018.­

Jordanin vuonna 1991 perustama F1-talli on käynyt pitkän tien ja tunnetaan nykyään Aston Martin Racingina. Jordan myi tallin vuonna 2005, ja Midlandina, Spykerinä, Force Indiana ja Racing Pointina tunnettu talli nähdään alkavalla F1-kaudella radoilla ensi kertaa legendaarisen brittimerkin nimellä.

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?