Kuohunta kourijakuski Nikita Mazepinin ympärillä jatkuu – tunnettu vaatemerkki julkaisi tiukan kannanoton

Jack & Jones otti Twitterissä kantaa Haas-tallin kuljettajan käytökseen.

Kuvassa Nikita Mazepin F1-sarjan talvitesteissä helmikuussa 2018. Viime kauden hän ajoi F2-sarjaa Hitech Grand Prix -tallissa.

Venäläinen tulokaskuski Nikita Mazepin on ollut viimeisen kuukauden ajan kenties F1-sirkuksen kohutuin kuljettaja.

Mazepinia on riepoteltu julkisuudessa sen jälkeen, kun hän julkaisi joulukuussa videon, jolla hän kouri takapenkillä istuneen naisen rintoja automatkan aikana.

F1-talli Haas tiedotti tapauksen jälkeen sosiaalisessa mediassa, ettei se hyväksy kuskinsa käytöstä.

Talli kuitenkin ilmoitti, että tapaus on käsitelty tallin sisäisesti, joten Mazepin ja toinen tulokaskuski Mick Schumacher muodostavat ensi kaudella jenkkitallin kuljettajakaksikon.

Keskustelu Mazepinin huonosta käytöksestä kuitenkin jatkuu. Haasin päätöksellä pitää venäläiskuski riveissään saattaakin olla tallille negatiivisia vaikutuksia julkisuuskuvan kannalta.

Nyt lusikkansa soppaan on tunkenut Suomessakin tunnettu Jack & Jones -vaatemerkki. Haas-tallia sponsoroinut Jack & Jones julkaisi sosiaalisessa mediassa tiukan kannanoton.

– Jack & Jones haluaa ottaa etäisyyttä Haasin F1-tallin kuljettajan Nikita Mazepinin käytökseen liittyen videoon, jonka hän julkaisi sosiaalisessa mediassa aiemmin. Yhteistyömme Haasin kanssa olisi joka tapauksessa päättynyt 2020 kauden loppuessa. Emme kommentoi asiaa enempää, vaatebrändi twiittasi.

Jack & Jones on tanskalaisen vaatealan firman Bestsellerin brändi. Haasin tallissa kaudet 2017–2020 ajoi tanskalainen Kevin Magnussen.

Kuten Jack & Jones ilmoitti, vaatemerkki olisi joka tapauksessa lopettanut Haasin sponsoroinnin kauden 2020 päätteeksi, kun tanskalaiskuski jätti tallin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?