F1-tähden kourimaksi joutunut malli latasi suorat sanat – ”Naisten vartalot eivät ole olemassa miehiä varten”

Andrea D’Ival antoi paljon puhuvia kommentteja, joiden uskotaan liittyvän Nikita Mazepiniin.

Nikita Mazepinin ystävä Andrea D’Ival on antanut suorasukaisia kommentteja Instagramissa.

F1-kuski Nikita Mazepinin ja Andrea D’Ivalin ystävyys ei välttämättä olekaan niin raudanluja kuin mitä aiemmin on annettu ymmärtää. Mazepinin kourimaksi joutunut malli julkaisi joulun pyhinä Bildin mukaan Instagram-päivityksen, joka näytti viittaavan välikohtaukseen venäläisen F1-kuljettajan kanssa.

– Naisten vartalot eivät ole olemassa miehiä varten, eivätkä tekomme. Lopettakaa saarnaaminen siitä, miten naisten pitäisi pukeutua. Opettakaa miehet kunnioittamaan naisia, D’Ival kirjoitti tarinaosiossa saksalaislehden mukaan.

Aiemmin D’Ival vielä puolusti Mazepinia. Ensin hän ilmoitti julkaisseensa itse Mazepinin Instagram-tilille kohutun kourintavideon ja alleviivasi tämän jälkeen näkyvästi, ettei kantanut ystävälleen kaunaa. Hän kirjoitti omalla tilillään myös olevansa pitkäaikainen ystävä Mazepinin kanssa sekä kehui nuorta venäläistä ihmisenä.

Mazepin pyysi kourimistaan anteeksi, mutta poisti myöhemmin päivityksen.

Nyt D’Ivalin sävy on selvästi muuttunut. Bildin mukaan D’Ivalilta kysyttiin taannoin Instagram-kyselytuokion aikana, millaisen neuvon hän antaisi nuorelle itselleen. Hän vastasi: ”Älä anna kenenkään kohdella sinua epäkunnioittavasti. Äläkä juo idioottien kanssa”.

Saksalaislehti vetää hyvin suoran yhtäläisyysviivan D’Ivalin muuttuneen somekäytöksen ja Mazepinin välille, vaikka nimeltä Haasin kuljettajaa ei mainitakaan.

Mazepin vasta selvisi amerikkalaistallin sisäisestä tutkinnasta tapaukseen liittyen. Haas päätyi pitämään venäläiskuljettajan riveissään tapauksesta huolimatta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?