Nikita Mazepin Instagramiin ilmestyi kourintavideo - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Miljardöörin pojan härski käytös pöyristyttää – lähenteli naista kesken ajomatkan, someen ilmestyi video tempauksesta

Nikita Mazepin ei malttanut pitää näppejään erossa matkaseuralaisestaan.

Nikita Mazepin Instagram-tilille ilmestynyt video on herättänyt tunteita.

9.12.2020 14:13 | Päivitetty 9.12.2020 15:04

Venäläinen F1-kuski Nikita Mazepin on herättänyt pahennusta Instagram-julkaisullaan.

21-vuotiaan Mazepin Instagram-tilin tarinaosioon ilmestyi tiistaina video, jossa hän kourii matkaseuranaan olleen naisen rintoja kesken ajomatkan Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa.

Mazepin istui videon kuvaushetkellä Porschen apukuskin paikalla ja kääntyi takapenkillä istuneen naisen suuntaan käpälöidäkseen häntä. Auton kuljettajana toimi nuori mies.

Tummaverikkö, jonka juhla-asussa oli melkoisen avoin kaula-aukko, näytti Mazepinille keskisormeaan kourinnan aikana. Sen jälkeen hän vei sormen suuhunsa viekoittelevaan tyyliin.

Videolla oleva nainen on Andrea D’lVal, joka on julkaissut itsestään useita näyttäviä kuvia Instagramissa.

Mazepin on saanut tempauksen jälkeen runsaasti kuraa niskaansa sosiaalisessa mediassa.

Sekä hänen toimintaansa ja hänen Instagram-tilillään julkaistua videota on arvosteltu kiihkein sanankääntein.

Mazepinin ensi kauden F1-talli Haas ilmoitti julkilausumassaan, että se ei hyväksy venäläisen käytöstä. Haas ilmoitti, että tapaus on käsitelty tallin sisäisesti eikä siitä tule enempää seuraamuksia.

Video poistui venäläisen Instagram-tililtä, mutta se on jäänyt elämään eri puolelle verkkoa. Ainakin osa sen jakajista on blurrannut videolla näkyvät naisen kasvot, jotta häntä ei tunnistettaisi.

Mazepin julkaisi keskiviikkona pahoittelunsa ja anteeksipyyntönsä Instagramin tarinaosiossa ja lupasi oppia tekemisestään.

D’lVal ilmoittautui keskiviikkona kohuvideon lataajaksi Mazepinin Instagram-tilille.

Katumustaan vannonut nainen julisti, että sekä videon tapahtumat että sen julkaiseminen Instagramissa olivat pelkkä vitsi.

Hän kirjoitti omalla tilillään myös olevansa pitkäaikainen ystävä Mazepinin kanssa sekä kehui nuorta venäläistä ihmisenä.

Venäläiskuskin isä Dmitri Mazepin on kemikaaliyhtiö Uralkalin omistaja. Hänen omaisuutensa on tiettävästi miljardien arvoinen.

Hänen 21-vuotias poikansa sijoittui F2-sarjan pistetaulukossa tällä kaudella viidenneksi. Viime kaudella hän sijoittui 18:nneksi.

Juttuun on lisätty Andrea D’lValin kertomukset tapahtumista kello 15.04.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?