Ensimmäiset kuvat liekkimerestä selvinneestä Romain Grosjeanista julki – hymyilee vuodeosastolla - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Ensimmäiset kuvat liekkimerestä selvinneestä Romain Grosjeanista julki – hymyilee vuodeosastolla

Romain Grosjean on sairaalassa, mutta voi ilmeisesti suhteellisen hyvin.

F1-kuljettaja Romain Grosjean julkaisi kuvan sairaalavuoteelta vain muutama tunti hirvittävän ulosajon jälkeen.­

29.11.2020 22:18

Bahranin GP:ssä hurjaan onnettomuuteen joutunut Romain Grosjean on sairaalassa hyvässä hoidossa.

Grosjeanin Instagram-tilillä julkaistun kuvan perusteella kuljettaja voi hyvin siihen nähden, miten pahassa onnettomuudessa hän oli ollut vain muutama tunti aikaisemmin.

– Päivitys sairaalasta – ei ehkä pysty vastaamaan kaikkiin viesteihin vähään aikaan. Kiitos kaikille kannustuksesta ja FIAlle ja lääkintähenkilökunnalle, joka huolehti minusta. Toivottavasti näen teitä pian, Grosjeanin viestissä luki.

Autosport-lehti julkaisi Twitter-tilillään kuvan, jossa kansainvälisen autoliiton puheenjohtaja Jean Todt on vierailemassa sairaalavuoteessa makaavan Grosjeanin luona.

Grosjeanin auto syöksyi sunnuntain kisassa päin ratakaidetta hurjassa vauhdissa jo avauskierroksella ja syttyi tuleen

Romain Grosjeanin auto katkesi ulosajossa kahtia ja syttyi tuleen.­

Haasin kuljettaja pääsi itse pois autosta tulimeren keskeltä. Myöhemmin hänet autettiin ambulanssiin, jolla matka jatkui kohti sairaalaa.

Haasin tallin mukaan Grosjean selviytyi todella pahalta näyttäneestä rytäkästä ilmeisesti suhteellisen vähin vammoin. Hän sai lieviä palovammoja käsiinsä ja nilkkoihinsa.

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?