F1-konkari raivoissaan onnettomuudella mässäilystä tv:ssä – tunsi ”vastenmielisyyttä ja pettymystä” - Formula 1 - Ilta-Sanomat

F1-konkari raivoissaan onnettomuudella mässäilystä tv:ssä – tunsi ”vastenmielisyyttä ja pettymystä”

Daniel Ricciardo arvosteli kovin sanoin F1:n televisiointia.

Daniel Ricciardo pettyi F1-kisan televisiointiin.­

29.11.2020 22:16

Renault’n kuljettaja Danil Ricciardo, 31, tunsi ”vastenmielisyyttä ja pettymystä” Formula 1 -sarjaa kohtaan sunnuntaina, Bahrainin osakilpailussa.

– Tapa, jolla Romain Grosjeanin onnettomuutta näytettiin uusintoina yhä uudestaan, oli täysin epäkunnioittavaa ja ajattelematonta sekä hänen perhettään että meidän kaikkien muiden perheitämme kohtaan, Ricciardo sanoi Ziggo TV:lle Motorsport.comin mukaan.

Grosjean törmäsi kisan avauskierroksella kaiteeseen, hänen autonsa meni kahtia ja etupuoli syttyi palamaan räjähtäen. Grosjean loikkasi liekkimeren keskeltä turvaan ja säilyi hengissä.

Rataa jouduttiin korjaamaan pitkään ennen kuin kisa saatiin uudestaan käyntiin. Sillä aikaa kuskeilla oli mahdollisuus nähdä varikolla tv-ruuduilta, mitä oli tapahtunut.

– Meidän piti ajaa uudestaan tunnin sisällä ja aina kun katsoimme TV:tä, siellä oli tulipallo ja hänen autonsa puolikkaana. Voimme nähdä sen seuraavana päivänä. Meidän ei tarvitse nähdä sitä kisapäivänä, seitsemänneksi ajanut Ricciardo kritisoi.

Australialaisen mielestä Grosjeanin onnettomuudesta tehtiin viihdettä.

– He leikkivät tunteillamme ja se oli ällöttävää. Olen hyvin yllättynyt, jos kaikki kuskit eivät tunteneet samoin.

Ainakin suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas oli samoilla linjoilla. Hän kertoi IS:lle, ettei olisi halunnut nähdä uusintoja.

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?