Flavio Briatore paljasti roolinsa Alonson paluussa – vitsaili koronastaan: ”Lehtiä lukemalla olisi luullut, että olen jo kuollut” - Formula 1 - Ilta-Sanomat

F1-legenda paljasti roolinsa Alonson paluussa – vitsaili koronastaan: ”Lehtiä lukemalla olisi luullut, että olen jo kuollut”

Flavio Briatorella oli näppinsä pelissä Fernando Alonson paluussa F1-sarjaan.

Entinen F1-tallipomo Flavio Briatore kuvattuna vuonna 2019.­

22.11. 21:21

Flavio Briatorella ja Fernando Alonsolla on takanaan pitkä ja menestyksekäs yhteinen taival F1-sarjassa.

Briatore oli Renault’n päällikkö ja Alonso sen ykköskuski, kun talli voitti autonvalmistajien ja kuljettajien F1-mestaruudet 2005 ja 2006. Briatore myös työskenteli pitkään espanjalaiskuljettajan managerina.

– Fernando ja minä olemme perhettä. Saavutimme yhdessä jotakin uskomatonta aikanaan, ne ovat upeita muistoja, Briatore sanoi espanjalaisen tv-kanavan F1i.com-sivuston mukaan.

Alonso, 39, palaa ensi kaudeksi F1-sarjaan – ja nimenomaan Renault-tallin kuljettajana. Briatore sanoi espanjalaiskanavan haastattelussa, että hän tekee yhä yhteistyötä Alonson kanssa ja oli mukana järjestämässä espanjalaisen paluuta autourheilun kuninkuusluokkaan.

Briatore, 70, sairastui kesällä koronavirukseen ja joutui viideksi päiväksi sairaalahoitoon Milanossa. Tautitapaus sai runsaasti huomiota mediassa.

– Selviydyin siitä. Mutta lehtiä lukemalla olisi luullut, että olen jo kuollut. Mutta minä en ole, vaan oloni on mahtava, Briatore veisteli.

– Covid-19 on kamala tauti, mutta minun kohdallani oireet olivat kuin miedossa keuhkokuumeessa, italialainen kuvaili.

Fernando Alonso voitti kaksi F1-mestaruutta tallipomo Flavio Briatoren alaisuudessa Renault-tallissa. Kuva vuodelta 2008.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?