Video: Kimi Räikkönen tarjosi pelottavan kyydin – tallitoveri vaikeroi vieressä kauhusta kalpeana: ”Kimiii!” - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Video: Kimi Räikkönen tarjosi pelottavan kyydin – tallitoveri vaikeroi vieressä kauhusta kalpeana: ”Kimiii!”

Kimi Räikkönen tarjoili pelottavaa kyytiä Nürburgringillä.

Tallitoverukset Antonio Giovinazzi (vas.) ja Kimi Räikkönen kurvailivat yhdessä Nürburgringin radalla.­

16.10. 22:17

F1-sarja julkaisi Youtube-kanavallaan hauskan videon, jossa Alfa Romeo -kuskit Kimi Räikkönen ja Antonio Giovinazzi kurvailivat Nürburgringin radalla Alfa Romeo Giulialla.

Formulakuskit saivat ajettavakseen legendaarisen Nordschleifen reitin. Ensimmäisenä ajovuorossa oli Räikkönen. ”Pelkääjän paikka” ei näyttänyt olevan nuorelle italialaiselle kaikkein mieleisin.

Giovinazzin oli tarkoitus kysyä suomalaiselta 23 kysymystä yhden ratakierroksen aikana. Kyselemisestä ei kuitenkaan tahtonut tulla mitään, sillä mies oli varsin peloissaan Räikkösen kyydissä. Italialainen hoki jatkuvasti Räikkösen etunimeä ja huokaili äänekkäästi.

Jos video ei näy, katso se tästä.

Ensin Giovinazzi ihmetteli outoa ääntä, jolloin kokenut tallikaveri epäili oven olevan auki ja pelotteli italialaista heiluttelemalla autoa. Sen jälkeen vauhti alkoi kiihtyä.

– Varo tuota mutkaa, Giovinazzi varoitteli kuskiaan.

– Haluatko ajaa, tuntuisiko se turvallisemmalta? Missä ne kysymykset ovat, huvittunut Räikkönen kyseli.

Lopulta Giovinazzi aloitti lukemaan paperilta kysymyksiä kuskille, mutta kyseleminen keskeytyi tasaisin väliajoin hänen säikähdellessään Räikkösen vauhdikkaita kurvien lähestymisiä.

23 kysymystä ei ihan tullut täyteen, mutta muutaman italialainen sai kuitenkin puserrettua. Yhteen hän sai varsin kimiräikkösmäisen vastauksen.

– Haluatko että sinut muistetaan ennemmin voitoista vai radan ulkopuolisista asioista, kysymys kuului.

– Ei kiinnosta, vastasi Räikkönen.

Kierroksen jälkeen miehet vaihtoivat paikkoja. Samanlaista hupia apukuskin säikähtelystä ei kuitenkaan jälkimmäisellä kierroksella saatu, sillä ”Jäämies” oli nimensä veroinen ja säikkymisen sijaan jutteli leppoisasti läpi kierroksen.

Kilparadoilla Alfa Romeon parivaljakolla ei ole ollut tällä kaudella ihan yhtä hauskaa kuin videolla, sillä tallin hitailla autoilla on kerätty yhteensä vasta viisi MM-pistettä. Näistä Giovinazzi on napsinut kolme ja Räikkönen kaksi.

F1-sarjan seuraava osakilpailu ajetaan ensi viikon viikonloppuna Portugalissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?