Valtteri Bottas jää ilman rakkaansa tukea Venäjän GP:ssä – Tiffany Cromwell sai pikahälytyksen MM-kisoihin - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Valtteri Bottas matkasi Venäjälle ilman rakastaan – Tiffany Cromwell sai yllättäen pikakutsun MM-kisoihin

Tiffany Cromwell kilpailee tulevana viikonloppuna Italian Imolassa.

Tiffany Cromwell ja Valtteri Bottas kuvattuna Silverstonessa elokuun alussa ennen Britannian GP:tä.­

24.9. 21:26

Suomalaisen F1-kuskin Valtteri Bottaksen kanssa seurusteleva Tiffany Cromwell sai pikahälytyksen maantiepyöräilyn MM-kisoihin Italiaan.

F1-kausi jatkuu viikonloppuna Venäjällä, Sotshin radalla. Bottas, 31, ajoi uransa ensimmäisen F1-osakilpailuvoiton kaudella 2017 juurikin Sotshissa.

Australialainen Cromwell, 32, on nähty tällä kaudella useita kertoja Bottaksen tukena formulavarikoilla. Instagram-tarinansa perusteella Cromwell olisi saapunut kannustamaan kumppaniaan myös Venäjälle.

– Ei aivan se kilparata, jolla suunnittelin olevani tänä viikonloppuna. Mutta tämä kelpaa myös oikein mainiosti, Cromwell kirjoitti Instagramissa jakaessaan kuvan Italian Imolasta.

Australian pyöräilyjoukkue kertoi sosiaalisessa mediassa, että Cromwell korvaa MM-kisoissa Amanda Sprattin. Spratt oli loukkaantunut Italian ympäriajossa 17. syyskuuta.

– Minulla on varsin isot saappaat täytettävänä. Olen kiitollinen mahdollisuudesta sijaistaa Sprattia viikonloppuna MM-kisoissa. Odotan innolla Australian joukkueeseen liittymistä. Toivotan hyvää ja nopeaa toipumista ”Sprattylle”, Cromwell kirjoitti Twitterissä.

Cromwell on sijoittunut maantiepyöräilyn MM-kisoissa parhaimmillaan viidenneksi, vuonna 2014.

Tämän vuoden alusta lähtien yhtä pitäneet Bottas ja Cromwell ovat harjoitelleet yhdessä ja jakaneet aktiivisesti myös pyöräilykuvia sosiaalisen median tileillään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?