Saksassa vihjaillaan Mick Schumacherin Alfa Romeo -testistä jo ensi kuussa – ”Annamme hänelle mahdollisuuksia” - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Saksassa vihjaillaan Mick Schumacherin Alfa Romeo -testistä jo ensi kuussa – ”Annamme hänelle mahdollisuuksia”

Michael Schumacherin poika johtaa tällä hetkellä F2:n MM-sarjaa.

Mich Schumacher ajoi Ferrarin F2004-autoa Mugellossa viime sunnuntaina.­

16.9. 22:30

Ferarrin F1-tallipäällikkö Mattia Binotto kertoi sunnuntaina ajetun Toscanan GP:n yhteydessä, että Michael Schumacerin poika Mick voi pian hypätä F1:n rattiin.

Saksalaismedia RTL kysyi Binottolta, aiotaanko Mick Schumacherille, 21, järjestää F1-testi jo tällä kaudella Alfa Romeon ratissa.

– Ajattelen, että Mickillä on suuri mahdollisuus ajaa formula ykköstä jo ensi vuonna. Meidän pitää valmistautua siihen. Annamme hänelle joitain mahdollisuuksia ajaa F1-autoa, muttemme vielä tiedota asiasta, koska meidän pitää vielä järjestää se, Binotto sanoi RTL:lle.

– Olen tällä hetkellä onnellinen, että hän pärjää hyvin F2:ssa. Hän taistelee mestaruudesta ja F2 on hänelle tärkein asia, johon keskittyä.

Prema-tallia edustava Schumacher sijoittui viime viikonloppuna Mugellon radalla ajetuissa F2-kisoissa kahdesti viiden parhaan joukkoon ja siirtyi MM-sarjan kärkeen. Hän kuuluu Ferrarin kuskiakatemiaan.

RTL vihjailee, että nuoren Schumacerhin ensimmäinen F1-testi voisi koittaa jo Eifelin GP:n yhteydessä Nürburgringillä, perjantaina 9. lokakuuta.

– En vielä tiedä, mitä silloin teen. Nürnburgring on minulle kotirata, jolla olen ajanut jo F4- ja F3-luokissa. Valitettavasti tosin vain lyhyemmällä radalla, Schumacher tyytyi kommentoimaan hymyillen.

Muuten Schumacher tai Binotto eivät vihjailuihin ota kantaa. Schumacher päästi kuitenkin Ferrarin rattiin jo viime sunnuntaina, kun hän ajoi isänsä viimeistä maailmanmestaruusautoa, F2004:ta, juhlatilaisuudessa Mugellossa.

Ferrari juhlisti tempauksella historiansa 1000. osakilpailua formula ykkösten MM-sarjassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?