Mick Schumacher F1-auton rattiin Mugellossa sisäpiiriväitteen mukaan - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Sisäpiiriväite: Mick Schumacher F1-auton rattiin Mugellossa

Saksalaisen RTL:n mukaan Michael Schumacherin pojan F1-unelma on ottamassa seuraavan askeleensa joko Haasin tai Alfa Romeon ratissa.

Mick Schumacher juhli kolmospaikkaansa Belgian F2-kisan jälkeen.­

9.9. 14:48

Saksalaismedia RTL kertoo verkkosivuillaan lähdetietojensa nojalla, että Mick Schumacher ajaa ensikilometrinsä uudella F1-autolla Mugellon radalla ensi viikonloppuna.

RTL:n mukaan Schumacherin olisi määrä ajaa perjantain vapaa harjoitus Alfa Romeon tai Haasin autolla. Molemmat ovat Ferrarin asiakastalleja.

Schumacher debytoi F1-auton ratissa huhtikuussa 2019, kun hän ajoi Ferrarin SF90-autoa Bahrainin testeissä. Nyt hän on pääsemässä osaksi kisaviikonloppua.

Mugellossa ajetaan Toscanan GP. Se on Ferrarin historian 1000. F1-kisa ja toinen kolmesta Italian maaperällä ajettavasta osakilpailusta.

21-vuotias Schumacher ei vielä teininä lukeutunut lajin aivan kuumimpiin lahjakkuuksiin, mutta hurja suoritus kaudella 2018 formula 3 -sarjassa kiinnitti F1-tallien huomion. Schumacher on kuulunut virallisesti Ferrarin kuljettaja-akatemiaan alkuvuodesta 2019.

Schumacher on tällä hetkellä toisena formula 2:n MM-sarjassa Prema-tallin autolla. Hän on voittanut kauden osakilpailuista kaksi, viimeksi viimeisimmän kilpailun Monzassa.

Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto on aiemmin sanonut, että Schumacherin nousu kisakuskiksi F1:een on vain ajan kysymys. Seitsenkertaisen maailmanmestarin Michael Schumacherin poikaa onkin spekuloitu ensi kaudeksi esimerkiksi Kimi Räikkösen paikalle Alfa Romeoon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?