Valtteri Bottas kommentoi jatkosopimustaan: ”Tietenkin joistakin asioista saattaa haluta keskustella” - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Valtteri Bottas kertoi sopimusneuvotteluista Mercedeksen kanssa: ”Tietenkin joistakin asioista saattaa haluta keskustella”

Valtteri Bottaksen mukaan sopimuksenteko oli kivutonta.

Valtteri Bottas oli median tentattavana torstaina.­

6.8. 21:09

Suomalaiskuski Valtteri Bottas sanoi torstaina Silverstonen F1-viikonloppua edeltäneessä mediatapahtumassa olevansa "erittäin ylpeä" siitä, että ajaa työkseen formulaa. Hän nosti myös esiin aiemmin päivällä julki tulleen jatkosopimuksensa Mercedeksen kanssa.

–Siitä asti kun olin pikkulapsi ja ajoin viisivuotiaana kartingia, formula yksi oli se asia johon keskitin energiani. Olen myös menestynyt hiukan formula ykkösissä, josta olen erittäin ylpeä. Ja nyt olen ylpeä siitä, että olen Mercedeksen jäsen viidennen peräkkäisen vuoden, Bottas sanoi.

Bottaksen jatkosopimuksesta Mercedesin kanssa uutisoitiin torstaina. Nastolalainen jatkaa saksalaistallissa ainakin vuoden 2021.

Bottas kertoi sopimusneuvottelujen kulkeneen sujuvasti. Muuttuvatko sopimukset?

– Ei ainakaan minun kohdallani. Monet asiat olivat pitkälti kopioimista ja liimaamista. Tietenkin joistakin asioista saattaa haluta keskustella, mutta kaikki oli aika suoraviivaista. Enemmänkin se on työtä juristeille, niille jotka tekivät paperityöt. Minä vain laitoin allekirjoitukseni siihen, joten se oli helppoa, Bottas valaisi.

30-vuotias Bottas on ajanut Mercedesin F1-tallissa vuodesta 2017 lähtien. Hänen tallikaverinsa Lewis Hamilton on voittanut sarjan kolme edellistä kuljettajien mestaruutta.

Tallina Mercedes on juhlinut valmistajien maailmanmestaruutta jo kuutena perättäisenä vuotena. Bottas on voittanut Mercedeksellä kahdeksan osakilpailua ja ollut palkintokorokkeella 39 otteeseen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?