Sanasota Silverstonessa – formulatähdet Max Verstappen ja Romain Grosjean solvasivat kilpaa toisiaan - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Video: Sanasota Silverstonessa – formulatähdet solvasivat kilpaa toisiaan

Haas-kuski Romain Grosjean (vas.) ei jäänyt sanattomaksi Red Bullin Max Verstappenin menettäessä totaalisesti hermonsa Silverstonen huippunopeassa mutkassa.

Julkaistu: 1.8. 15:18

Ärräpäät lensivät Max Verstappenin ja Romain Grosjeanin välillä Britannian GP:n vapaissa harjoituksissa.

Britannian GP:n toisissa vapaissa harjoituksissa eilen perjantaina nähtiin ja kuultiin kaikkea muuta kuin tyytyväisiä kuljettajia. Red Bull -tähti Max Verstappen ja Haas-kuljettaja Romain Grosjean solvasivat toisiaan kilpaa talliradioihin – kirosanoin ryyditettynä.

– Sinä sokea äidin*******, Verstappen raivosi Grosjeanille omistettuja solvauksia.

Kimi Räikkösen Lotus-kauden aikainen ranskalais-sveitsiläinen tallikaveri ei jäänyt tilanteessa sanattomaksi.

– Minä tein tämän tietysti tahallani. Tuo on niin ***** lapsellista, Grosjean latasi sarkastisesti voimasanoilla viimeisteltynä radioonsa.

Verstappen oli tilanteessa tavoittelemassa nopeinta mahdollista kierrosaikaa, valmistautuessaan lauantain aika-ajoon, kun selvästi hitaampi ranskalaiskuljettaja tupsahti hollantilaisen eteen. Voit katsoa Silverstonen sanasodan alla olevalta Twitter-videolta.

Verstappen oli tilanteessa ajamassa kohti Silverstonen nopeimpiin lukeutuvaa, maineikasta Maggots-Becketts -mutkayhdistelmää, johon formulakuskit pääsevät painelemaan lähes 300 kilometrin tuntinopeudella. Hollantilaisen lento kuitenkin tyssäsi edellä selvästi hitaammin ajaneen Grosjeanin ohitukseen.

Sanallisesta yhteenotosta huolimatta Verstappen oli tyytyväinen perjantain kokonaisuuteen. Hän oli avausharjoitusten nopein.

– Ei tämä huono päivä meille ollut, hän sanoi harjoitusten päätteeksi.

Silverstonen lauantain huipentavat aika-ajot käynnistyvät Suomen aikaa kello 16.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?