Kimi Räikkönen hyvässä vauhdissa, Sebastian Vettelillä surkea päivä – näin ajettiin F1-harjoituksissa - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Kimi Räikkönen hyvässä vauhdissa, Sebastian Vettelillä surkea päivä – näin ajettiin F1-harjoituksissa

Perjantai Silverstonessa tarjosi lämpimät olosuhteet F1-harjoituksille. Toisten harjoitusten nopein oli Lance Stroll.

Lance Stroll kuvattuna Silverstonen radalla.

31.7.2020 18:40

Perjantain nopein kuljettaja Britannian Silverstonessa oli Lance Stroll.

Racing Pointin kanadalaiskuljettaja pysäytti toisten harjoitusten parhaalla kierroksellaan kellon aikaan 1.27,274.

Toiseksi nopein oli Red Bullin Alexander Albon (+0,090), jonka harjoitukset päättyivät ulosajoon. Kolmas oli Mercedeksen Valtteri Bottas (+0,157).

Alex Albon rikkoi autonsa.

Strollin tallitoveri, koronavirukseen sairastunutta Sergio Pereziä tuuraava Nico Hülkenberg oli harjoitusten seitsemäs (+0,636).

Kimi Räikkönen oli Alfa Romeollaan 10:s (+0,885).

Ferrarin Sebastian Vettelin perjantai oli painajaismaisen huono. Ensimmäisessä sessiossa Vettel ei päässyt ajamaan käytännössä lainkaan jäähdytysvian takia. Iltapäivällä Vettel tunsi jaloissaan auton ohjaamossa jotain irtonaista, ja tämän jälkeen saksalainen joutui odottelemaan pitkän pätkän varikolla.

Vettel sai ajettua 23 kierrosta ja oli tulosluettelon 18:s (+1,586).

Myös tulosluettelon toisessa päässä oli kanadalainen miljardöörin poika. Williamsin Nicholas Latifi oli jatkuvasti vaikeuksissa ja jäi myös kierrosajoissa todella paljon muista. Hänen eronsa kärkeen oli 2,684 sekuntia – Latifi hävisi jopa viimeistä edelliselle eli Haasin Kevin Magnussenille yli sekunnin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?