Koronaan sairastuneen F1-kuljettajan Sergio Perezin matkustelu ihmetyttää – vaimo poisti lomakuvat sosiaalisesta mediasta - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Koronaan sairastuneen F1-kuljettajan matkustelu ihmetyttää, vaimo poisti lomakuvat – ”Yksi urani surullisimmista päivistä”

Racing Pointin meksikolaiskuljettaja Sergio Perez on sivussa tositoimista koronaviruksen vuoksi.

Julkaistu: 31.7. 14:58

Racing Pointin kuljettajan koronavirustartunta vahvistui torstai-iltana.

Racing Point -tallin F1-kuljettaja Sergio Perezin koronavirustartunnasta tiedotettiin torstaina. 30-vuotias meksikolainen ei voi osallistua tänä viikonloppuna ajettavaan Britannian osakilpailuun, vaan hänet korvaa Nico Hülkenberg.

Perez kertoi tänään Twitter-videolla, että kävi Meksikossa toissa viikonloppuna ajetun Unkarin GP:n jälkeen. Reissun tarkoituksena oli tavata Perezin äitiä, joka oli joutunut onnettomuuteen.

– Seurasin kaikkia Kansainvälisen autoliiton ja tallini ohjeita Unkarin jälkeen. Lensin Meksikoon yksityiskoneella, Perez selitti videolla.

Hän kertoi olevansa täysin oireeton.

– Tämä on ehdottomasti yksi urani surullisimmista päivistä. Olen surullinen, mutta tämä osoittaa, miten alttiita me kaiki olemme virukselle.

Ennen kuin Perez itse kertoi, missä oli kisaviikonloppujen välissä luuhannut, meksilolaiskuljettajan toiminnasta jylläsi voimakas huhu- ja mediamylly. Kuskeja on ohjeistettu omaehtoiseen eristäytymiseen tartuntojen välttämiseksi.

Meksikon ESPN-kanava kertoi, että MM-sarjassa kuudentena oleva Perez matkasi Unkarin GP:n jälkeen ainakin Meksikoon ja Italiaan.

Perez oli esimerkiksi nähty 21. heinäkuuta ravintolassa Meksikon kolmanneksi suurimmassa kaupungissa, Guadalajarassa. Perez myös poseerasi estoitta fanien kanssa yhteiskuvissa.

Heinäkuun 24. päivä Perezin vaimo Carola Martinez oli puolestaan julkaissut Instagram-tilillään kuvia pariskunnasta lomalla Italian Porto Cervossa.

Martinez oli poistanut kuvat sosiaalisesta mediasta kaksi tuntia sen jälkeen, kun Perezin koronavirustestissä oli ilmennyt epäselvyyksiä, ESPN kertoo.

Martinez on julkaissut aktiivisesti perhekuvia Instagramissa. ”Ehdottomasti paras isä!” hän kirjoitti kesäkuussa julkaisemansa kuvan saatteeksi.

Perez on ajanut F1-sarjassa kaudesta 2011 lähtien. Hänellä on sopimus Racing Pointin kanssa kauden 2022 loppuun saakka.

Viime aikoina on kuitenkin huhuttu, että Racing Point purkaisi Perezin sopimuksen tehdäkseen tilaa Sebastian Vettelille, joka tämän kauden päätteeksi lähtee Ferrarilta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?