Moni ovi on kiinni Kevin Magnussenille F1-sarjassa. Tanskalaismedia vie häntä Alfa Romeolle. - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Tanskassakin kärkytään jo Kimi Räikkösen F1-paikkaa – Kevin Magnussenia ajetaan suomalaisen tilalle

Moni ovi on kiinni Kevin Magnussenille F1-sarjassa. Tanskalaismedia vie häntä nyt Alfa Romeolle.

Ajajapaikat käyvät vähiin Kevin Magnussenille 2021. Tanskalaismedian mukaan vaihtoehdot ovat Haas tai Alfa Romeo.­

23.7. 12:37

Vaikka Tanskaa ei tunneta merkittävänä autourheilumaana, juuttien ainoan F1-kuskin Kevin Magnussenin uraa seurataan paikallisessa mediassa herkeämättä.

Nyt huoleksi on noussut se, missä Magnussen jatkaa uraansa tämän kauden jälkeen, kun hänen uransa polkee paikallaan Haasilla.

BT:n tuoreessa jutussa käydään läpi Magnussenin, 27, vaihtoehtoja ensi vuoden osalta. BT toteaa, ettei Magnussenilla ole nykynäytöillään asiaa huipputalleihin edes poikkeusoloissa, vaikka Lewis Hamilton päättäisi lopettaa uransa tähän kauteen, Red Bull pistäisi Alexander Albonin pihalle tai Carlos Sainz päättäisi purkaa sopimuksensa kriisi-Ferrarin kanssa ja jäädä sittenkin McLarenille.

BT on sitä mieltä, että Magnussenin ainoa vaihtoehto jatkon osalta on Alfa Romeo, jossa odotetaan, jatkaako Kimi Räikkönen uraansa tämän kauden jälkeen.

– Haasin lisäksi Magnussenilla ei ole asiaa kauden 2021 osalta kuin Alfa Romeolle. Sielläkin on monta vaihtoehtoa ensi kauden kuskeiksi: 40-vuotiaasta Räikkösestä nykypariinsa Antonio Giovinazziin, Mick Schumacherista 20-vuotiaaseen Ferrari-junioriin Robert Shwartzmaniin, BT tuskailee.

Kaiken lisäksi lehti muistuttaa, ettei Alfa Romeo olisi välttämättä kehitystä Magnussenin uralla.

– Kumpikin talli luottaa Ferrarin voimanlähteeseen, ja tällä kaudella Alfa on ollut Haasiakin huonompi, BT kirjoittaa.

Haasilla on yksipuolinen optio-oikeus Magnusseniin kaudeksi 2021. BT:n mukaan se täytyy vahvistaa syyskuun loppuun mennessä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?