F1: Mercedeksen pomolta selkeä viesti Bottaksen ja Hamiltonin tulevaisuudesta - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Mercedeksen pomolta selkeä viesti Valtteri Bottaksen ja Lewis Hamiltonin tulevaisuudesta

Mercedeksen pomo Ola Källenius kertoi F1-tallin jatkavan tutulla kuskikaksikolla.

Julkaistu: 6.7. 15:06

Mercedeksen emoyhtiön Daimlerin hallituksen puheenjohtaja Ola Källenius vakuutti F1-tallin jatkavan nykyisellä kuljettajaparillaan.

Valtteri Bottas ja Lewis Hamilton saavat jatkaa Mercedeksen F1-tallin kuljettajakaksikkona myös ensi kaudella, sanoo Mercedeksen emäyhtiön Daimlerin hallituksen puheenjohtaja Ola Källenius.

– Jatkamme poikiemme kanssa, ruotsalainen bisnesmies ilmoitti yksiselitteisesti Saksan Sky Sportsin haastattelussa.

Aiemmin viikonloppuna myös Mercedeksen F1-tallin päällikkö Toto Wolff kommentoi Bottaksen ja Hamiltonin jatkavan todennäköisesti tallissa myös ensi kaudella.

Hamilton on ajanut Mercedes-tallissa kaudesta 2013 lähtien ja voittanut hopeanuolella viisi maailmanmestaruutta. Bottas on kiidättänyt Mercedestä vuodesta 2017 lähtien.

Kummankin sopimus päättyy tämän kauden jälkeen.

Etenkin saksalaiskuski Sebastian Vetteliä on spekuloitu Bottaksen paikalle toukokuusta lähtien, jolloin hänen ja Ferrarin teiden tiedotettiin eroavan tämän kauden jälkeen.

Sky Sport kertoo Källeniuksen todenneen myös, että Mercedes on kirjoittamassa sopimuksen, jonka mukaan se jatkaa MM-sarjassa ainakin vuoteen 2025 saakka.

Tämän vahvisti saksalaismedialle myös F1:n toimitusjohtaja Chase Carey.

– Olemme juuri valmiita sopimuksen kanssa, ja kaikki näyttää hyvältä.

Mercedes on voittanut kuusi edellistä formula ykkösten kuljettajien maailmanmestaruutta. Viisi niistä on vienyt Hamilton ja yhden Nico Rosberg.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?