Sebastian Vettel paljastaa: Ferrarin päätös tuli yllätyksenä – ”Mitään tarjousta ei ollut edes pöydällä” - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Sebastian Vettel paljasti: Ferrarin päätös tuli yllätyksenä – ”Jos olette valmiita sulkemaan oven...”

Sebastian Vettel maski kasvoilla Red Bull Ringin lehdistötilaisuudessa Spielbergissä Itävallassa.

Julkaistu: 2.7. 20:44

Vettel kertoo yllättyneensä Ferrarin ilmoituksesta lopettaa yhteistyö tähän kauteen.

Sebastian Vettel paljasti Itavallan GP:n lehdistötilaisuudessa yllättyneensä, kun Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto kertoi, ettei Vettelin palveluksia tarvita enää tämän italialaistallissa tämän kauden jälkeen.

– Totta kai olin yllättynyt, kun Mattia soitti ja kertoi, että tallilla ei ole aikomustakaan jatkaa. Mitään tarjousta ei ollut edes pöydällä, joten peli oli sillä selvä, Sebastian Vettel kertoi Race Fans -sivuston mukaan.

Saksalaiskuski ei uteluista huolimatta suostunut paljastamaan tarkempia tulevaisuudensuunnitelmiaan. Ajohaluja kuitenkin riittää edelleen.

– Olen kilpailullinen luonne. Olen saavuttanut lajissa paljon ja olen edelleen motivoitunut saavuttamaan lisää. Tarvitsen oikean paketin ja oikeat ihmiset ympärilleni, nelinkertainen maailmanmestari muotoili.

Vettel kävelemässä Red Bull Ringin radalla torstaina Ferrarin tallihenkilökunnan kanssa.

Yhden asian F1-tähti teki kuitenkin selväksi. Mitään paluuta mahdollisen sapattikauden jälkeen on turha odottaa, jos ovi autourheilun kuninkuusluokkaan sulkeutuu. Joko vuonna 2007 alkanut jatkuu F1-ura jatkuu ensi kaudella uudessa tallissa – tai se loppuu kokonaan.

– Jos olette valmiita sulkemaan oven, niin teidän pitää varautua, turha odottaa, että se enää aukeaa. Joten tämä täytyy ottaa päätöksiä tehdessä huomioon ja tämän takia en kiirehdi mitään. Nyt on hyvä saada kausi käyntiin ja seuraavat viikot ja kuukaudet tuovat todennäköisesti selvyyttä asiaan, Vettel lataa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?