Bottas ja Hamilton mallin hommissa – Mercedeksen tähti­kaksikko poseeraa tallin uusissa ajohaalareissa - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Bottas ja Hamilton mallin hommissa – Mercedeksen tähti­kaksikko poseeraa tallin uusissa ajohaalareissa

Bottas saapui Itävaltaan viikonlopun avaus-GP:n kynnyksellä torstaina.

Julkaistu: 2.7. 20:19

F1-mahtitalli viritteli voimanlähdettään kauden avaukseen – luotettavuutta tarvittiin lisää.

Formula 1:n MM-sarjaa käynnistellään vihdoin koronapandemian aiheuttamien siirtojen ja peruutusten jälkeen, kun Itävallan Spielbergissä alkaa perjantaina odotettu kauden avausviikonloppu. Sarjan mahtitalli Mercedes valmisteli viikonloppua julkistamalla uuden ajohaalarinsa.

Malleina tallin julkaisuissa olivat tietysti kisakuljettajat Valtteri Bottas ja Lewis Hamilton.

Musta ajopuku on linjassa Mercedeksen alkuviikosta paljastaman uuden autovärityksen kanssa. Bottas ja Hamilton kurvailevat mustilla autoilla viestiäkseen rasismin ja syrjinnän vastustamisesta. Autoissa on myös teksti "End Racism".

Mustat ajokit viilettävät Spielbergissä uusituilla moottoreilla. Autosport kertoi, että Mercedes sekä sen moottoriasiakkaat Williams ja Racing Point ovat Itävallassa voimanlähteillä, joihin on tehty koronatauon aikana päivityksiä. Tavoitteena on ollut luotettavuuden parantaminen.

Mercedeksellä oli moottoriongelmia talvitesteissä Barcelonassa, samoin kuin Williamsilla. Ongelmia paikattiin jo ennen perutuksi tullutta kausiavausta eli Australian gp:tä, ja työt ovat jatkuneet, jahka Mercedes pääsi koronarajoitusten puristuksessa töihin Brixworthin tehtaallaan.

– Toivomme, että nuo luotettavuuspäivitykset palvelevat meitä hyvin, kun pääsemme tähän tiivistahtiseen kauden alkuun, Mercedeksen edustaja sanoi Autosportille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?