Suomalaiskuskit unelmatiimeihin! Toisella tallikaverina Max Verstappen, toisella Fernando Alonso ja Rubens Barrichello - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Suomalaiskuskit unelmatiimeihin! Toisella tallikaverina Max Verstappen, toisella Fernando Alonso ja Rubens Barrichello

Suomalaiskuskit ajavat kovassa seurassa.

Max Verstappen ja Lando Norris ovat suomalaisveteraani Greger Hutun tallikavereita Le Mans’n 24 tunnin virtuaalikisassa.

29.5.2020 10:35

Suomalainen Olli Pahkala on kiinnitetty Le Mans’n 24 tunnin virtuaaliseen autokilpailuun FA/RB Allinsports -nimellä kilpailevaan talliin.

FA ja RB eli Fernando Alonso ja Rubens Barrichello ovat entisiä formula ykkösten tähtikuljettajia, ja heidän lisäkseen autokunnassa ajavat Pahkala ja norjalainen Jarl Teien, jotka ovat hankkineet menestystä virtuaaliradoilla.

Kisa ajetaan rFactor 2 -pelillä 13–14. kesäkuuta.

Viime vuonna vastaavan 24 tunnin kisan voittaneet nykyiset F1-kuskit Lando Norris ja Max Verstappen ovat niin ikään mukana. Heidän mukanaolonsa vahvistettiin jo aiemmin. Team Redlinen väreissä kisaava kaksikko ajaa yhdessä Atze Kerkhofin ja suomalaisen simulegendan Greger Huttun kanssa.

Verstappenin ja Norrisin autokunta hallitsi viimevuotista kisaa ylivoimaisesti, kun Verstappenin jarrupoljin hajosi vain vähän ennen maalia. Joukkio onnistui kuitenkin selviämään ruutulipulle voittajana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?