Valtteri Bottas Renault’lle? Lähde: neuvottelut jo aloitettu - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Lähde: Valtteri Bottakselle neuvotellaan jo sopimusta uuteen talliin

Valtteri Bottaksen ympärillä leijuu nyt kuumia F1-huhuja.

Julkaistu: 21.5. 18:43

Saksalaissivuston mukaan Bottaksen tulevaisuudesta Renault’lla neuvotellaan jo.

Kokenut F1-toimittaja Franco Nugnes uutisoi keskiviikkona italiankielisen Motorsportin sivuilla, että Valtteri Bottas saisi erittäin todennäköisesti tehdä tilaa Mercedeksellä George Russelille kaudella 2021. Joissain huhuissa Bottaksen korvaajaksi on väläytelty myös Sebastian Vetteliä.

Oletusarvo kun on, että Lewis Hamilton jatkaa Mercedeksellä.

Nyt Motorsport-Total.com -saksalaissivusto kertoo lähteisiinsä vedoten, että Bottaksen taustavoimista Didier Coton olisi jo aloittanut neuvottelut Renault’n tallipäällikön Cyril Abiteboulin kanssa suomalaiskuskin siirtymisestä Renault’lle.

Aiemmin Bottas on kertonut hoitavansa itse sopimusneuvottelujaan.

F1-paletti vaikuttaa nyt pyörivän holtittomasti. Renault’lla on ensi kaudelle paikka auki, kun australialaiskuljettaja Daniel Ricciardo siirtyy McLarenille. McLarenilta puolestaan aukesi paikka, kun Carlos Sainz siirtyy Vettelin tilalle Ferrarille.

Renault’lle on viime päivinä kovasti tyrkytetty myös kaksinkertaista maailmanmestaria Fernando Alonsoa. Alonso ei ajanut viime kaudella laisinkaan F1-sarjassa, mutta on kilpaillut muun muassa Yhdysvaltojen radoilla, Dakar-rallissa sekä Le Mans’n 24 tunnin ajossa.

Nugnes väläytti Motorsport-sivustolla, että Bottaksen vaihtoehtoihin voisivat lukeutua Renault’n lisäksi myös Aston Martin ja jopa jumbotallina mollivoittoisesti suoriutunut Williams. Jos ajopaikka Mercedeksellä siis ennakkotietojen mukaisesti lähtee alta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?