Kimi Räikkönen pohti poikansa kartingharrastusta – ”Pääasia, että hän tykkää siitä” - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Kimi Räikkönen Robin-poikansa kartingharrastuksesta: ”Pääasia, että hän tykkää siitä”

Kimi Räikkönen tukee lastensa harrastuksia.

Julkaistu: 23.2. 10:02

Kimi Räikköselle on tärkeää, että lapset nauttivat tekemisistään.

Kimi Räikkösen viisivuotias poika Robin on isänsä lailla kiinnostunut moottoriajoneuvoista. Viime syksynä Räikkönen kertoi Ilta-Sanomien haastattelussa, että jos poika niin haluaa, isällä ei taida olla muita vaihtoehtoja kuin ryhtyä kartingisäksi ja kiertää kisoja. Sellainen, perheen yhteinen harrastus karting yleensä on.

Helmikuun alussa Robin sai uuden kartingauton, mutta vielä on tietysti aivan liian varhaista sanoa, kuinka pitkäaikainen tai totinen harrastuksesta tulee.

– Emme ole käyneet ajamassa vielä edes viittätoista kertaa. Se vanha Puffo-auto oli niin pieni, että ei se mene mihinkään suorilla. Sillä ajaminen ei niin kiinnostanut. Onneksi on hyvä sponsori Italiassa, Räikkönen hymähti.

Tärkeintä Räikköselle on, että lapset nauttivat siitä mitä tekevät.

– Viime viikolla kävimme ajamassa, olisikohan se ollut sunnuntaina. Kovasti poika tykkäsi ja pyöri menemään muiden kanssa. Pääasia, että hän tykkää siitä. Muuten on ihan sama, miten hän siellä ajelee.

Räikkönen painotti IS:lle jo viime syyskuussa, että hän toivoo lastensa harrastavan jotain mieluista aktiviteettia.

– Parempi se on minun mielestäni harrastaa jotain kuin istua vain kotona pelaamassa tietokonepelejä tai jotain vastaavaa. Toki tietokonepelit ovat nykyään aika iso bisnes, mutta jos saisin päättää, niin ennemmin olisi jotain harrastuksia. Ettei vain istu kotona tai pyöri jossain steissillä.

Kimin ja hänen vaimonsa Mintun toinen lapsi on myöhemmin keväällä kolme vuotta täyttävä Rianna.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?