Kimi Räikkönen hämmensi taas F1-kuljettajien yhteispotretissa - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Kimi Räikkönen hämmensi jälleen F1-kuljettajien yhteiskuvassa

”Jäämies” Kimi Räikkönen oli ainoa aurinkolasipäinen kuski F1-tähtien yhteispotretissa.

Julkaistu: 19.2. 18:02

Kimi Räikkönen ei sulautunut taaskaan joukkoon F1-kuljettajien potretissa.

Kimi Räikkönen on tottunut hämmentämään F1:n julkaisemissa virallisissa promokuvissa. Vuosi sitten ”Jäämies” hauskuutti formulakansaa nököttäessään kuljettajien yhteiskuvassa aivan omassa tilassaan kaukana kollegoistaan. Hupaisasta kuvasta tuli välittömästi viraalihitti.

F1 julkaisi tänään virallisella Twitter-tilillään kuvan, jossa kaikki kisakujettajat kävelevät Barcelonan radan varikkosuoraa tyylikkäässä rivissä ajoasut päällään. Kuvatekstinä oli ”Meidän 2020 kokoonpano”.

Kimi oli tällä kertaa sopuisasti muiden seassa, mutta aivan harmaaksi massaksi hän ei tänäkään vuonna halunnut alistua: suomalainen nimittäin piti kuljettajista ainoana aurinkolaseja yllään. Lasien taakse piiloutumista voi kuitenkin pitää Räikkösen osalta luonnollisena, sillä aurinkolaseista on muodostunut hänelle vuosien varrella tavaramerkki.

Jos Räikkönen ja lasit ovat arkipäivää, yllättää yleensä hyvin viilipyttymäisesti ja asiallisesti kuvissa esiintyvä formulalegenda tänä vuonna ennen kaikkea ilmeellään.

F1-fanit bongasivat Twitterissä julkaistusta kuvasta nopeasti, että Kimi on kuljettajista ainoa, joka hymyilee - ja vieläpä melko leveästi. Muut kuljettajat vaikuttavat totisilta ja tehtäväänsä tiukasti keskittyviltä, mutta Räikkösellä näyttää olevan jotain ilkikurista mielessään.

Suomalaisen ilo näyttää levinneen hieman myös tallikaveri Antonio Giovinazziin, joka on kuvassa niin ikään huvittunut. Voimme siis päätellä, että Alfa Romeon kaksikko on repinyt kuvaustilanteesta irti jotain hyvin humoristista.

Kauden ensimmäiset F1-testit alkoivat tänä aamuna Barcelonassa. Räikkönen ei ole vielä keskiviikkona ajovuorossa, vaan hän avaa testikautensa torstaina. Alfa Romeon F1-autoja ajavat testimies Robert Kubica ja Giovinazzi.

Mercedeksen Valtteri Bottas sen sijaan täräytti aamupäivän nopeimman testiajan.