Renaultin F1-auton väritys muuttui täydellisesti – uusi auto ei ole vielä koossa - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Renaultin F1-auton väritys muuttui täydellisesti – uusi auto ei ole vielä koossa

Vasemmalta oikealle Renaultin kuljettajat Esteban Ocon ja Daniel Ricciardo sekä heidän vierellään nokkamiehet Cyril Abiteboul ja Alain Prost.

Vasemmalta oikealle Renaultin kuljettajat Esteban Ocon ja Daniel Ricciardo sekä heidän vierellään nokkamiehet Cyril Abiteboul ja Alain Prost.

Julkaistu: 12.2. 20:15

Renaultin ensi kauden F1-auto on pikimusta.

Renault julkisti ensi kauden F1-menopelinsä Pariisissa keskiviikkona. RS20 oli päivän toinen julkistus, sillä aiemmin Red Bull esitteli oman ajokkinsa.

Uuden menopelin esittelystä yleisölle vastasivat Cyril Abiteboul, Marcin Budkowski, Pat Fry ja Alain Prost. Paikalla olivat myös Renault’n kuljettajat Daniel Ricciardo ja Esteban Ocon.

Näkyvin muutos autossa on sen väritys. Aiemmin Renaultin autot ovat olleet keltaisia. Nyt ranskalaistalli vaihtoi värityksen kokonaan mustaksi.

Yleisö ei ranskalaistallin kauden avaustilaisuudessa saanut nähdä autoa, vaan siitä esiteltiin ainoastaan kuvia maistiaisena. Abiteboulin mukaan autoa ei ole koottu vielä. Se tehdään ensi viikolla ajettavien testien alla.

Renault lähtee kauteen kovat paineet niskassaan. Se hävisi viime kaudella valmistajien MM-sarjassa McLarenille, joka on ranskalaisyhtiön moottoriasiakas. Lisäksi Renaultin on pitkään huhuttu pohtivan vetäytymistä F1-sarjasta. Uusi heikko kausi saattaisi lisätä lähtöpaineita entisestään.

Tuoreimmat osastosta