Entinen F1-pomo täysin varma: Lewis Hamilton ja Toto Wolff siirtyvät Ferrarille!

Spekulaatiot Lewis Hamiltonin siirtymisestä Ferrarille eivät tunnu laantuvan.

Tammikuussa 35 vuotta täyttävä Lewis Hamilton tavoittelee ensi kaudella jo seitsemättä maailmanmestaruuttaan F1-sarjassa.

27.12.2019 13:03

Oman F1-tallinsa vuonna 2005 myynyt Eddie Jordan on jo täysin vakuuttunut siitä, että Lewis Hamilton loikkaa Mercedekseltä Ferrarille ensi kauden jälkeen.

– Olen täysin varma, että Lewis Hamilton siirtyy Ferrarille vuonna 2021, Jordan täräytti Top Gearin verkkosivuilla.

– Se olisi Lewisille oikea hetki mennä Ferrarille. Hän lähestyy uransa loppua, mutta haluaa edelleen voittaa seitsemän mestaruutta tai vielä enemmänkin.

Jos Hamilton todella allekirjoittaa sopimuksen Ferrarin kanssa, hän ottaa Sebastian Vettelin paikan. Ennen joulua Ferrari tiedotti tehneensä Charles Leclercin kanssa peräti kauden 2024 loppuun saakka ulottuvan sopimuksen.

Jordan uskoo, että Mercedeksen nykyinen tallipäällikkö Toto Wolff siirtyy Ferrarille Hamiltonin ”suojelijaksi” taistelussa Leclerciä vastaan.

– Lewis menisi Ferrarille vain, jos joku suojelisi häntä siltä mahdollisuudelta, että Charles voisi riistää häneltä vallan itselleen.

– Myös Toto Wolffin sopimus umpeutuu ensi vuoden lopussa, joten Ferrari voisi tuoda hänetkin talliinsa. Hän tietää, ettei Mercedeksen jatko F1-sarjassa pitkällä aikavälillä ole varmaa. Toto lähtee hänen kanssaan, koska Lewis ei jätä itseään vaille suojaa, ja se on hänen keinonsa tasoittaa tilannetta, Jordan sanoi.

Jordanin välillä hyvinkin hurjat F1-ennustukset ovat osuneet usein kohdalleen, mutta eivät enää viime vuosina niin hyvällä prosentilla kuin aiemmin, jolloin hänen ystävänsä Bernie Ecclestone pyöritti formula ykkösiä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?