Flavio Briatore hurmasi itseään 49 vuotta nuoremman opiskelijan - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Supermalleja kaataneella Flavio Briatorella, 69, on uusi tyttöystävä – iski itseään 49 vuotta nuoremman opiskelijan

Flavio Briatorella, 69, on uusi tyttöystävä.

Julkaistu: 13.11.2019 13:42

Flavio Briatore, 69, on löytänyt rinnalleen uuden tyttöystävän.

Benettonin ja Renault’n F1-tallien päällikkönä muistettava Flavio Briatore seurustelee brittilehti Mirrorin mukaan nyt 20-vuotiaan Bernadetta Bosin kanssa. Pariskunnalla on ikäeroa siis 49 vuotta.

Bosi on Mirrorin mukaan oikeustieteen opiskelija. Hän opiskelee Milanon yliopistossa.

Briatoren ja Bosin suhde nousi julkisuuteen yhteisen lomamatkan myötä. Useiden lehtien nettisivuilla on julkaistu kuvia, jossa pariskunta suutelee lomallaan Keniassa.

The Sunin mukaan pariskunta lomailee Keniassa luksuslomakohteessa, jonne he matkasivat yksityiskoneella Roomasta.

Briatore on aiemmin seurustellut useiden kuuluisien naisten kanssa. Briatorella on ollut suhde muiden muassa supermallien Naomi Cambellin ja Heidi Klumin kanssa. Klumin kanssa Briatore sai tyttären.

Briatore erosi tammikuussa 2018 alusvaatemalli Elisabetta Gregoracista. Pariskunta oli naimisissa yhdeksän vuoden ajan.

F1-sarjassa Briatore saavutti menestystä. Michael Schumacher voitti Briatoren johtamassa Benetton-tallissa maailmanmestaruudet 1994 ja 1995. Talli muuttui myöhemmin Renault’ksi ja Fernando Alonso ylsi sen riveissä mestariksi 2005 ja 2006.

Briatore jätti Renault’n tallipäällikön tehtävät huijausskandaalin seurauksena. Renault’n kuljettaja Nelson Piquet junior ajoi Singaporen vuoden 2008 F1-kisassa seinään auttaakseen tallikaveriaan Fernando Alonsoa, joka voittikin kisan.

Kisaa seuranneissa tutkimuksissa Piquet väitti, että Briatore ja Renault’n pääinsinööri Pat Symonds olivat vaatineet häntä kolaroimaan autonsa.

Briatoren omaisuuden arvioidaan olevan nykyään noin 350 miljoonaa euroa.