Michael Schumacherin luottomies uskoo vahvasti F1-tähden toipumiseen – ”Näemme hänet vielä”

Julkaistu:

Formula 1
Michael Schumacherin entinen manageri Willi Weber on vakuuttunut siitä, että hänen vanha suojattinsa nähdään vielä julkisuudessa.
Michael Schumacherin ensimmäisestä F1-maailmanmestaruudesta tulee keskiviikkona kuluneeksi 25 vuotta. Lähestyvän vuosipäivän vuoksi Schumacher ja hänen tilanteensa ovat olleet jälleen vahvasti esillä saksankielisessä mediassa.

F1-sarjan seitsenkertainen maailmanmestari Schumacher, 50, joutui joulukuussa 2013 vakavaan lasketteluonnettomuuteen Ranskan alpeilla. Vaikean aivovamman saanutta tähteä ei ole turman jälkeen nähty julkisuudessa.

Kölner Express -lehden haastattelema Schumacherin ex-manageri Willi Weber on kuitenkin vakuuttunut, että Schumacher vielä palaa faniensa eteen. Weber ei tosin ole päässyt tapaamaan entistä suojattiaan lasketteluturman jälkeen eikä hänellä ole ensikäden tietoa Schumacherin kunnosta.

– Haluaisin tietää, mitä hänelle kuuluu. Tahtoisin puristaa hänen kättään tai silittää hänen kasvojaan. Ikävä kyllä hänen vaimonsa Corinna estää tämän. Corinna varmaankin pelkää, että tajuan heti, mistä on kyse ja kerron totuuden julkisuuteen, Weber sanoi.

– Uskon joka tapauksessa vahvasti Michaelin toipumiseen, sillä tiedän, minkälainen taistelija hänen on. Jos on vain pieninkin mahdollisuus, hän käyttää sen varmasti. Hänen tarinansa ei voi loppua näin. Rukoilen hänen puolestaan ja olen vakuuttunut siitä, että näemme hänet vielä.


77-vuotias Weber manageroi Schumacheria vuodesta 1991 vuoteen 2010 saakka. Weberin mielestä Schumacherin maailmanmestaruuksista tärkein oli juuri ensimmäinen titteli, jonka hän voitti hurjan Damon Hillin kanssa käymänsä taistelun jälkeen.

– Hänestä tuli silloin historian ensimmäinen saksalainen maailmanmestari, Weber perusteli.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt