Kimi Räikkönen sai suloisen isänpäiväkortin - Formula 1 - Ilta-Sanomat

Kimi Räikkönen sai suloisen isänpäiväkortin – samalla selvisi, mitä Kimi ja Minttu puuhasivat edellisenä iltana

Alfa Romeon F1-tähti Kimi Räikkönen juhlii sunnuntaina isänpäivää, kuten 1,27 miljoonaa muutakin suomalaista isää.

Kimi ja Minttu Räikkösellä on kaksi lasta. Poika Robin on viime aikoina innostunut kartingista.­

10.11.2019 11:02

Kimi Räikkösellä, 40, on vaimonsa Mintun kanssa kaksi lasta, tammikuussa 2015 syntynyt poika Robin ja toukokuussa 2017 syntynyt Rianna.

Äiti ja lapset yllättivät isän sunnuntaiaamuna kauniilla kortilla, josta Minttu julkaisi kuvan Instagram Storiesissa. Kortissa luki isolla ISI ja sen suunnitteluun olivat selvästi osallistuneet lapset. Tämän saattoi päätellä kortin koristeina olleista Hämähäkkimies-tarroista.

Kuvan saatesanoiksi Minttu Räikkönen oli kirjoittanut perheen viestin Kimille:

– Rakastamme sinua enemmän kuin mitään muuta.

Minttu Räikkösen Instagram-tililtä selvisi myös, mitä aviopari oli puuhannut edellisenä iltana. Treffi-iltaa viettänyt pariskunta söi illallisen Zürich-järven rannalla sijaitsevassa Küsnachtin pikkukaupungissa.

Paikaksi he olivat valinneet sveitsiläisen huippukokin Rico Zandonellan pyörittämän ravintolan Rico’s, joka on arvioitu kahden Michelin-tähden arvoiseksi.

Kimi Räikkönen puhui perheen merkityksestä itselleen hiljattain saksalaisen Motorsport Totalin haastattelussa. Lasten tulo on rauhoittanut entistä bilehirmua kovasti.

– Perheen perustaminen on tietenkin muuttanut elämääni. Sehän on ihan normaalia. Jos eläisin yksin, elämäni olisi todella erilaista. Nyt kannan paljon enemmän huolta muiden hyvinvoinnista, Räikkönen sanoi Meksikon F1-osakisan yhteydessä.

Sveitsin Baarissa asuva Räikkönen kertoi sivustolle myös Robinin kartinginnostuksesta. Poika oli jo pitkään halunnut mikroautoradalle ja kesällä vanhemmat suostuivat pyyntöihin. Vaikka Kimi on maailman huippu lajissaan, hän ei yritä väkisin valmentaa poikaansa seuraamaan jalanjälkiään. Tärkeintä on, että Robin nauttii.

– En käske Robinia ajamaan haluamallani tavalla, emmekä kellota kierrosaikoja, Kimi Räikkönen sanoi.

Silti ylpeä isä myönsi poikansa innokkuuden yllättäneen.

– Hän ajaa enemmän kuin oletin, toisinaan vain pari kierrosta, mutta toisinaan 50. Hän nauttii siitä ja haluaisi ajamaan useamminkin. Toisinaan minulla vaan ei ole aikaa. Sveitsissä ei ole helppo päästä ajamaan kartingia ylipäänsä, mutta onneksi olemme löytäneet radan lähellä kotiamme.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?