Michael Schumacherin vaimo puhuu harvinaisessa haastattelussa uudesta elämästään – ”Olin tottunut pysymään sivummalla”

Julkaistu:

F1
Corinna Schumacherin hevosharrastus on kasvanut suuren organisaation pyörittämiseksi. Hän on miehelleen kiitollinen harrastuksensa mahdollistamisesta.
Michael Schumacherin perhe on pysynyt vaiti entisen F1-tähden asioista tämän loukkaannuttua vakavasti lasketteluonnettomuudessa vuonna 2013.

Pikkuhiljaa perhe on raottamassa salaisuuden verhoa. Schumacherin Corinna-vaimo ja perheen 22-vuotias Gina-tytär antoivat nyt harvinaisen yhteishaastattelun Mercedeksen She’s-lehdelle. Joulukuussa puolestaan ilmestyy Schumacher-dokumentti.

Corinna ja Gina Schumacher puhuivat She’s-lehden haastattelussa pääosin yhteisestä hevosharrastuksestaan, mutta sivusivat myös perhe-elämäänsä ja muistelivat menneitä.

Corinna Schumacherin hevostoiminta on kasvanut harrastuksesta suuren organisaation pyörittämiseksi. Kaikki alkoi siitä, kun Michael osti vaimolleen ensimmäisen hevosen tämän ollessa 30-vuotias.

Nyt Corinna Schumacherilla on useita kymmeniä hevosia ja kaksi suurta hevosfarmia, toinen Sveitsissä ja toinen Yhdysvaltojen Teksasissa.


Talleilla kasvatetaan, hoidetaan ja valmennetaan hevosia. CS-brändi on kasvanut niin suureksi, että Corinna on myös alkanut järjestää seminaareja.

Tämän lisäksi Corinna on ollut aktiivisesti mukana järjestämässä kilpailuja lännenratsastuksessa.

– En ikinä unohda, kenelle olen tästä kaikesta kiitollinen. Miehelleni Michaelille, Corinna sanoi.

Corinna sanoo, ettei suunnitellut Michaelin F1-uran aikana itselleen suurta tulevaisuutta hevosurheilun parissa.

– En laisinkaan. Olin tottunut yhteisen historiamme aikana pysyttelemään sivummalla. Talli kasvoi pikkuhiljaa.

Menestynyt tytär

Perheen Gina-tytär on menestynyt hyvin lännenratsastuksessa. Michael näki tyttäressään potentiaalia jo tämän ollessa vasta kouluikäinen.

F1-tähden sanat ovat jääneet vaimon mieleen.

– En ollut erityisen ilahtunut, kun mieheni sanoi että Ginasta tulee paljon parempi ratsastaja kuin minusta. Ihmettelin, miksi hän sanoi niin. Vietin silloin tallilla aikaa aamusta iltaan, Corinna sanoi.

Michael perusteli väitettään sanomalla, että Corinna oli liian kiltti. Ginalla puolestaan oli kykyä jo silloin sanoa ei, ja tähdätä vieläkin korkeammalle.

– Ginalla on kilpailullisuus-geeni. Kaikki jotka tuntevat Michaelin ymmärtävät, ettei omena ole pudonnut kauas puusta, Corinna sanoi nyt.

Omena ei ole pudonnut kauas puusta myöskään perheen pojan Mick Schumacherin kohdalla. Mick on jo osoittanut taitonsa F2-sarjassa ja kuuluu Ferrarin F1-tallin junioriakatemiaan.


Mystinen lääkärireissu

Michael Schumacher kävi äskettäin Pariisissa mystisissä hoidoissa. Lehtitietojen mukaan Schumacherille tehtiin kantasoluhoitoja.

Myöhemmin Schumacheria hoitanut lääkäri Philippe Menasche puhui hoitotapahtumasta. Hänen viestinsä ei ollut erityisen rohkaiseva.

– En pysty ihmeisiin. Kyseessä ei ollut mikään hoitokokeilu – koko termi ei kuulu vakavasti otettavaan lääketieteeseen. Jouduimme täällä melkoisen huomion keskipisteeksi. Kantasoluhoidoissa on tapahtunut melkoista edistystä viimeisen 20 vuoden aikana, mutta olemme vasta alussa niiden suhteen, Menasche sanoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt