Kimi Räikkösen tallikaveri moittii Alfa Romeon F1-autoa: ”Sitä on hyvin vaikea ajaa”

Julkaistu:

Formula 1
Antonio Giovinazzi ei ole tyytyväinen ajokkinsa ajo-ominaisuuksiin.
Kimi Räikkösen tallikaveri Antonio Giovinazzi ei ole ollut tyytyväinen Alfa Romeon F1-auton kilpailukykyyn tällä kaudella. Giovinazzi nousi tallin kisakuljettajaksi ennen tätä kautta.

– Autosta puuttuu pitoa. Tästä syystä sitä on hyvin vaikea ajaa, Giovinazzi sanoi Motorsportin mukaan.

– Yritimme eri strategioita Kimin kanssa. Pystyn kuitenkin omalta osaltani sanomaan, että keskikovilla renkailla ajaminen oli vaikeaa. Se on hankalaa myös kovilla renkailla. Ajaminen oli hieman helpompaa pehmeillä renkailla, mutta silti se on liian hidasta.

Italialaisen mukaan autosta puuttuu myös vauhtia.

– Meillä on ongelmia kisavauhdin kanssa. Olemme yrittäneet parantaa asioita, mutta se ei riitä. Yritämme parantaa kilpailukykyämme vielä ennen Brasilian osakilpailua.

Giovinazzi allekirjoitti äskettäin vuoden jatkosopimuksen Alfa Romeon kanssa.
– Antonio on suoriutunut todella hyvin tänä vuonna. Hän on sopeutunut hyvin tiimiin ja kehittynyt ensimmäisen täyden kautensa aikana. Se vaikuttaa erittäin lupaavalta. Emme malta odottaa, että saamme hänen täyden potentiaalinsa esiin, Alfa Romeon tallipäällikkö Frederic Vasseur kommentoi.

Italialainen Giovinazzi on ajanut tällä kaudella Alfa Romeolle neljä pistettä MM-sarjassa. Räikkönen puolestaan on kerännyt 31 pistettä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt