F1-mestari hehkuttaa Max Verstappenia: ”Hän on kaikkien aikojen nopein F1-kuljettaja”

Julkaistu:

F1
Entinen F1-kuljettaja Jenson Button ylisti Red Bullin Max Verstappenia radiossa.
Red Bullin Max Verstappen on tällä kaudella haastanut kiitettävästi Mercedeksen ja Ferrarien kuljettajia, vaikka itävaltalaistallin auton suorituskyky ei ole samalla tasolla kärkitallien kanssa.

22-vuotias hollantilaiskuljettaja onkin tehnyt valtavan suuren vaikutuksen Jenson Buttoniin, joka ylisti Red Bullin lempilasta estottomasti talkSport-radiokanavalla.

– Minun mielestäni hän on nopein kuljettaja, joka on koskaan ajanut F1-autoa, vuonna 2009 F1-sarjan maailmanmestaruuden Brawn-tallin autolla voittanut Button sanoi.

Väite on todella kova, kun ottaa huomioon miten meritoituneita kuljettajia F1-autoja on vuosien saatossa ohjannut. Buttonin mukaan Verstappen ohittaa ajotaidoillaan jopa viisinkertaisen maailmanmestarin Lewis Hamiltonin ja kaikkien aikojen menestyneimmän kuljettajan Michael Schumacherin.


Verstappenia on jo toki pitkään pidetty tulevana maailmanmestarina ja sarjan seuraavana megatähtenä. Hollantilainen on tällä kaudella karsinut virheherkkyyttään, joka leimasi hänen ajamistaan aiempina vuosina.

– Aiemmin hän teki virheitä, jotka ovat tyypillisiä nuorelle kuljettajalle. Nyt hän tekee fantastista työtä. Minun mielestäni hän on ainutlaatuinen, Button ylisti.

Verstappen on voittanut tällä kaudella kaksi kilpailua: Itävallan GP:n kesäkuussa ja Saksan GP:n heinäkuussa. Verstappen on MM-sarjassa neljäntenä Lewis Hamiltonin, Valtteri Bottaksen ja Charles Leclercin jälkeen.

Seuraava osakilpailu ajetaan 27. lokakuuta Meksikossa. F1-kautta on jäljellä vielä neljä osakilpailua.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt