Apu: Kimi Räikkönen sai Minttu-vaimoltaan liikuttavan synttäriyllätyksen: ”Minulla on ihan tippa linssissä”

Julkaistu:

Formula 1
Minttu Räikkönen kertoi Apu-lehdelle, miten muisti aviomiestään Kimi Räikköstä tämän syntymäpäivänään.
Formulatähti Kimi Räikkönen täytti torstaina 40 vuotta. Konkarikuski sai merkkipäivänään paljon onnitteluja: sosiaalisessa mediassa häntä muisti lukuisten fanien lisäksi muun muassa nykyinen työnantaja Alfa Romeo sekä entinen talli Ferrari.

Myös F1-sarjan virallisella Twitter-tilillä Räikkösen syntymäpäivä noteerattiin näyttävästi.

Eikä sovi unohtaa läheisten syntymäpäiväyllätyksiä. Räikkösen puoliso Minttu Räikkönen paljasti Apu-lehden haastattelussa, miten hän muisti aviomiestään.

– Olen tehnyt videota, jolla on kuvia Kimin lapsuudesta, kavereista ja kilpa-ajosta sekä perheestä. Oma lukunsa on maailmanmestaruudella, Minttu Räikkönen kertoi lehden torstaina ilmestyneessä numerossa.

Kimi Räikkösestä tuli vuonna 2007 kolmas suomalainen F1-maailmanmestari. Hän on edelleen viimeisin Ferrari-kuski, joka on valloittanut MM-sarjan kärkipaikan.

Räikköset tapasivat vuonna 2013 ja avioituivat 2017. Minttu Räikkönen kertoi, että mestaruuskauden videot liikuttavat, vaikkei hän vielä tuolloin ollutkaan yhdessä nykyisen aviomiehensä kanssa.

– Niitä selostuksia suomeksi kuunnellessani minulla on ihan tippa linssissä. Vaikka en ollut mukana siinä hetkessä, sen pystyy näkemään sielunsa silmin, Minttu Räikkönen sanoi haastattelussa.

Videon lisäksi julkisuuteen on tippunut ainakin yksi Kimi Räikkösen syntymäpäivälahjoista. F1-kuski julkaisi torstaina Instagram-tilillään kuvan, jossa on hänestä tehty kookas muotokuvamaalaus.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt