Lewis Hamiltonilta raakaa tekstiä – ”Miksi vaivautua, kun maailma on niin sekaisin”

Julkaistu: , Päivitetty:

formula 1
Lewis Hamiltonin Instagram-päivitys herättää kysymyksiä.
Kohti kuudetta maailmanmestaruuttaan formula ykkösissä ajava Lewis Hamilton kirjoitti tiistaina kryptisen päivityksen Instagramiin.

Mustalle pohjalle valkoista tekstiä sanaillut Hamilton, 34, kirjoitti Stories-osioonsa seuraavasti:

– Rehellisesti sanottuna minusta tuntuu, että pitäisi vain luovuttaa kaiken suhteen. Miksi vaivautua, kun maailma on niin sekaisin ja ihmisiä ei näytä kiinnostavan. Aion olla hetken itsekseni ja kerätä ajatuksiani. Kiitos teille, jotka välitätte maailmasta.

Daily Telegraphin toimittajan Oliver Brownin mukaan Hamilton oli tätä ennen kirjoittanut ”ympäristön tuhoutumisesta”. Twitterissä leviävien kuvakaappausten perusteella Hamilton on poistanut tiistain aiemmat julkaisunsa, joissa hän kirjoitti ylikulutuksesta ja ilmoitti kokevansa, että vegaanius on ainoa mahdollinen keino pelastaa planeettamme.

Michael Schumacherin rikkomattomana pidettyjä ennätyksiä lähestyvä Hamilton on viime aikoina ottanut somessa kantaa mm. luonnonsuojelun ja eläinten oikeuksien puolesta sekä puhunut mielenterveydestä ja epävarmuuksista, joita kaikki kohtaavat päivittäisessä elämässä.

Seuraava F1-osakilpailu järjestetään ensi viikolla Mexico Cityssä Meksikossa.

Juttua korjattu 15.10.2019 kello 19.56: Toisin kuin ensin kerrottiin, seuraava F1-osakilpailu järjestetään ensi viikolla Mexico Cityssä, ei Yhdysvaltain Texasissa Circuit of the Americasin radalla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt