Näin F1-kuskit ovat viettäneet vapaapäiväänsä – joukkio kokoontui pelaamaan Playstationia

Julkaistu:

formula 1
F1-kuskeilla on poikkeuksellinen kisaviikonloppu, joka sisältää vapaan lauantain.
Japanin Grand Prix -viikonlopun lauantaipäivän ajot peruttiin Hagibis-taifuunin takia, mikä toi F1-kuljettajille ylimääräisen vapaapäivän.

Kuten osa kuljettajista jo etukäteen kertoi, ainakin Playstationin pelaaminen ja turnaus Fifa-pelissä toteutui, kun ainakin Max Verstappen, Lando Norris, Carlos Sainz, Daniel Ricciardo ja Sergio Perez kokoontuivat Verstappenin matkapleikkarin ääreen.
Ainakin osa kuljettajista asuu hotellissa, joka on varustettu myös keilaradoilla, ja mm. Ricciardo ja Alex Albon suunnittelivat menevänsä keilaamaan.

Oikeaoppisen keilaamisen lisäksi Norris ja Sainzin asioidenhoitaja Carlos Onoro hölmöilivät perjantaina syöksymällä keilaradalle tekemään kaadot.
Suomalaiskuskeista Valtteri Bottas ilmoitti perjantaina aikovansa lauantaina perehtyä autonsa dataan.

Kimi Räikkönen sen sijaan tokaisi kysyttäessä, ettei vietä aikaa perheensä kanssa, koska se tietäisi lentämistä Eurooppaan.

Perjantaina ajettujen harjoitusten nopein oli Bottas. Lauantaihin valmistauduttiin mm. niin, että rata-alueen ja varikkopilttuiden suojaksi kasattiin tuhansia hiekkasäkkejä, joiden on tarkoitus ehkäistä tulvatuhoja. Lisäksi ajanottojärjestelmä ja palkintokoroke purettiin ja siirrettiin sisätiloihin.
Sunnuntaina Suomen aikaa kello 8.10 starttaavan kilpailun aika-ajot ajetaan näillä näkymin aamuvarhaisella jo kello 4 alkaen. Jos aika-ajot joudutaan perumaan, paalulta kisaan pääsee harjoitusten nopein mies Bottas.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt