Kimi Räikkönen julkaisi sympaattisen videon ja kuvasarjan – ajoi yhdessä Robin-poikansa kanssa kartingia: ”Perhehommia”

Julkaistu:

formula 1
Kimi Räikkönen piti lastensa kanssa hauskaa kartingradalla.
Kimi Räikkösen ja hänen perheensä kartingseikkailut jatkuvat. Räikkönen julkaisi perjantaina Instagramissa sarjan kuvia sekä videon, jossa hän ajaa kartingautolla yhdessä Robin-poikansa kanssa.(Näet lisää kuvia, kun klikkaat yllä olevan Instagram-upotuksen oikeassa laidassa näkyvää valkoista nuolta.)

Yhdessä kuvista on myös Räikkösen kaksivuotias Rianna-tytär, joka pitelee ruutulippua käsissään, kun Robin ja Kimi ovat ajamassa maaliviivan yli.

Toisessa Kimi puuhailee Robinin menopelin kanssa, kun Rianna leikkii äitinsä Mintun kanssa.

Videolla puolestaan isä ja poika ajavat peräkanaa mutkasta suoralle.

– Perhehommia, Räikkönen kirjoitti kuvapaketin saatetekstiksi.

Robin-poika oli ottanut ajokkiinsa omakseen numeron seitsemän eli saman numeron, jolla hänen isänsä F1:ssä ajaa.
Räikkönen kommentoi kartingharrastusta syyskuun alussa Ilta-Sanomille. Kartingisän rooli sopii hänelle.

– Se on pääasia, että tykkää harrastuksesta. Sen näkee sitten myöhemmin, tuleeko siitä jotain muuta, Räikkönen sanoi Monzassa tuolloin.

Karting on usein koko perheen harrastus. Jos Robin (tai tytär Rianna) haluaa tosissaan ajaa kartingia ja pyrkiä huipulle, lähteekö Kimi Räikkönen kiertämään Eurooppaa?

– Ei taida paljon olla vaihtoehtoja, Räikkönen hymyilee.

– Ne ovat isän hommia. Vaimo ei varmaan lähtisi mun puolestani... Ehkä täytyy hieroa jotain diiliä. Varmasti hän tulisi kyllä katsomaan. Se on usein perheen yhteinen harrastus kuten meillä minun nuoruudessani.

Robin otti ensikosketuksensa kartingiin Espoossa Bembölen radalla. Jo tuolloin kävi selväksi, miten innostunut nelivuotias Robin kartingista oli.

– Robin oli kuin vanha tekijä, vaikka hän ajoi ensimmäistä kertaa, radan varrella ajoa seurannut henkilö kertoi tuolloin IS:lle.

– Hän oli hyvin innoissaan ja olisi halunnut ottaa auton mukaan, henkilö kertoi.

Selväksi käy, että harrastus saa jatkoa. Aika näyttää, innostuuko tulevaisuudessa myös keväällä kaksi vuotta täyttänyt Rianna kartingista vai jääkö se isän ja pojan harrastukseksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt