Tallikaverille selvästi hävinnyt Valtteri Bottas kertoi ongelmastaan C Morella – ”Mikään ei toiminut”

Julkaistu:

Formula 1
Sotshin rata on sopinut Valtteri Bottakselle erittäin hyvin, mutta tällä kertaa hän oli suurissa vaikeuksissa.
Valtteri Bottas jäi Venäjän GP:n aika-ajoissa viidenneksi, mutta pääsee starttaamaan sunnuntain kilpailuun nelosruudusta, koska Max Verstappen saa viiden lähtöruudun rangaistuksen moottorin vaihtamisesta.

– Sama ongelma oli koko ajan aika-ajoissa. Aina 13. mutkan keskiosassa perä lähti alta, Bottas selitti C Moren haastattelussa.

– Yritin jotenkin kiertää sen ajettavuusongelman kokeilemalla eri juttuja, mutta mikään ei toiminut. Se meni vaan vähän huonompaan suuntaan. En saanut missään vaiheessa ajettua kunnolla viimeistä sektoria.

Bottas jäi sekunnin päähän Charles Leclercin paalupaikka-ajasta ja hävisi Ferrari-kuskien väliin toiseksi kiilanneelle tallikaverilleen Lewis Hamiltonille 0,6 sekuntia.

– Paljon on tekemistä, mutta positiivinen juttu on se, että meidän kisavauhti on hyvää. Uskon, että se riittää voittotaisteluun.

– Vaikka olisimme päässeet eturiviin, niin laskettiin, että Ferrari olisi silti tullut suoravauhdillaan ohi ennen kakkosmutkaa. Medium-renkaat voivat olla kisaan ihan hyvä vaihtoehto, Bottas arveli.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt