Tallimääräystä kuunnellut Valtteri Bottas ei unohda Lewis Hamiltonin ikävää temppua – vakuutti C Morella: ”Aina tuollaiset asiat muistetaan”

Julkaistu:

Formula 1
Valtteri Bottas joutui tyytymään viidenteen sijaan Singaporen F1-kisassa.
Valtteri Bottas starttasi Singaporen katuratakisaan viidennestä lähtöruudusta. Lopulta nastolalainen ajoi viidentenä myös ruutulipulle.

Bottas on nyt 65 pisteen päässä MM-johdossa olevasta tallikaveristaan Lewis Hamiltonista, joka oli neljäs Singaporessa.

Bottas joutui jopa kuuntelemaan tallimääräystä sunnuntain kilpailussa. Talli pyysi häntä hieman hidastamaan, jotta Hamilton ei olisi pudonnut varikolta tullessaan tallikaverinsa ja tämän perässä olleen Red Bullin Alexander Albonin taakse.

– Ei paljon tapahtunut. Aika pitkä ilta. Ei oikein tullut mahdollisuuksia, Bottas sanoi C Moren haastattelussa.

– Meillä oli eri taktiikat Lewisin kanssa. Hän meni pidempään ja minä pysähdyin aiemmin. Jos olisin ollut edellä ajavana, sitten olisi ollut enemmän mahdollisuuksia. Huonosta aika-ajosta kärsi vähäsen.

Bottasta kismitti vieläkin se, että Hamilton päätti yllättäen ohittaa hänet aika-ajoissa viimeistä aikakierrosta edeltäneen lämmittelykierroksen loppuhetkillä. Sen jälkeen Bottas joutui hidastamaan, ja renkaiden lämmöt putosivat juuri ennen aikakierroksen alkamista.

Asiaa käytiin läpi tallin palaverissa aika-ajojen jälkeen.

– Juteltiin asiat selväksi. Tietenkin olivat vähän huolissaan, että teen saman jutun Lewisille seuraavalla kerralla. Aina tuollaiset asiat tietenkin muistetaan, Bottas sanoi.


Seuraava kilpailu ajetaan ensi viikonloppuna Sotshin radalla, joka on aina sopinut Bottakselle erittäin hyvin.

– Hyvillä mielin sinne. Siellä on aina kulkenut. Pitää vaan päästä parempaan lähtöruutuun tavalla tai toisella.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt