Ferrarin tallipäälliköllä selvä mielipide Max Verstappenin pestaamiseen – mainitsi myös Valtteri Bottaksen

Julkaistu:

Formula 1
Ferrarin tallipomo Mattia Binotto otti kantaa Max Verstappenin mahdollisuuksiin päästä italialaistalliin.
Ferrarin tallipäällikön Mattia Binotton mukaan italialaistalli ei yritä saada Max Verstappenia siirtymään Charles Leclercin tallikaveriksi.

Binotton mielestä Leclerc ja Verstappen olisi liian räjähdysherkkä kaksikko. Tallipomo on sitä mieltä, että Ferrarin tulisi pyrkiä samankaltaiseen kuljettajatilanteeseen kuin Mercedeksellä on tällä hetkellä.

– Olin tallissa jo Michael Schumacherin aikana, jolloin Rubens Barrichello tai Felipe Massa oli hänen vierellään, Binotto sanoi La Gazzetta dello Sportille.

– Mielestäni meillä pitäisi olla loistava ykköskuljettaja ja toinen kuljettaja, joka pystyy myös voittamaan kilpailuja ja keräämään pisteitä. Jotain sellaista kuin (Lewis) Hamilton ja (Valtteri) Bottas.

Binotto ottaisi siis Leclercin tallikaveriksi mieluummin Bottaksen kuin Verstappenin, jonka sopimus Red Bullin kanssa sisältää vielä seuraavan kauden.

– Mikäli Max ja Charles olisivat yhdessä, se toisi vaikeuksia tallin hallitsemiseen, Binotto tuumi.

Leclerc voitti Ferrarin kotikisan toissa sunnuntaina Monzassa ja myös Spassa ajetun kilpailun viikkoa aiemmin. Loppuviikolla kausi jatkuu Singaporen katuradalla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt