Michael Schumacherin sairaalahoito yritettiin salata monin keinoin – Le Parisienin väite: F1-legenda kirjattu potilaaksi salanimellä

rac

Julkaistu:

formula 1
Ranskalaislehti Le Parisienin mukaan Michael Schumacheria hoidetaan Georges Pompidou -sairaalassa Pariisissa.
Maanantaina julkisuuteen tulleen tiedon mukaan seitsenkertaista F1-mestaria Michael Schumacheria hoidetaan Pariisissa Georges Pompidou -sairaalassa.

Asiasta ensin uutisoinut Le Parisien -lehti on kertonut lisää yksityiskohtia ex-tähden hoitoihin liittyen. Uusimman väitteen mukaan Schumacher on kirjattu sairaalaan väärällä nimellä.

Schumacher tuotiin sairaalaan ambulanssilla maanantaina iltapäivällä. Häntä oli siirtämässä sairaalaan kymmenkunta henkilön ryhmä.

F1-mestari siirrettiin ambulanssista paareilla. Schumacherin kasvot ja keho oli verhottu laivastonsinisen peitteen alle.
Schumacher loukkaantui vakavasti kuusi vuotta sitten Ranskan alpeilla. Sen jälkeen saksalaisen terveydentilasta on kerrottu julkisuuteen äärimmäisen vähän. Schumacherin perhe ei ole myöskään tiedottanut julkisuuteen F1-legendalle Pariisissa tehtävistä hoidoista.

Lehtitietojen mukaan Schumacheria hoitaa Pariisissa ranskalaiskirurgi Philippe Menaschés, joka on erikoistunut kantasoluhoitoihin. Asiantuntijat ovat esittäneet julkisuudessa arvioitaan siitä, mitä Schumacherille tehtävillä kantasoluhoidoilla tavoitellaan. Kyseessä on ilmeisesti uusi hoitomuoto, jolla todennäköisesti yritetään välttää tai parantaa tulehduksia.

Tiettävästi Schumacher on ollut liikuntakyvytön lähes kuusi vuotta sitten tapahtuneesta onnettomuudesta lähtien. Häntä on hoidettu pitkään perheen kodissa Sveitsin Glandissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt