Nico Rosberg kommentoi Valtteri Bottaksen sopimusta – olisi halunnut nähdä jonkun muun Mercedeksen ratissa

Julkaistu:

formula 1
Valtteri Bottas sai jatkosopimuksen Mercedes-talliin.
Kun kuskispekulaatiot kävivät kuumimmillaan, Nico Rosberg huhuili Esteban Oconin vievän Valtteri Bottaksen paikan Mercedeksellä.

Näin ei kuitenkaan käynyt. Rosbergin paikan Mercedeksellä 2017 perinyt Bottas jatkaa Lewis Hamiltonin rinnalla myös ensi kaudella.

– Hän on turvallinen valinta. Tiedetään, että Valtteri tuo pöytään tarpeeksi, että talli voittaa valmistajien mestaruuden. Hän on ajanut tosi hyvin, joten se on oikea päätös, Rosberg sanoi nyt Monzassa Ilta-Sanomille.

Rosberg olisi kuitenkin mielellään nähnyt mihin esimerkiksi Ocon olisi pystynyt. Tänä vuonna Mercedeksen varakuskina työskennellyt Ocon, 22, ajaa kaksi seuraavaa kautta Renault’n leivissä. Hänen kytköksensä Mersuun pysyvät kuitenkin voimassa.

– Olisi ollut hauskaa nähdä joku muu sillä paikalla, koska tiedämme jo, mihin Valtteri pystyy. Se on kuitenkin täysin okei, Rosberg sanoi.


Vuoden 1982 maailmanmestarin Keke Rosbergin poika ilmoitti heinäkuussa aikovansa julkaista YouTube-videon, jolla hän puhuu vain ja ainoastaan suomen kieltä.

Suomea taitamattoman Rosbergin videota ei ole vieläkään näkynyt.

– Se tulee kyllä, lupaan niin. Olkaa kärsivällisiä, Rosberg vakuutti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt