Jatkuuko F1-kisassa nähty juhla jalkapallossa? Kimi Räikkösen tallitoveri ennakoi Huuhkajien ottelua: ”Tämä on hyvä päivä Italialle”

Julkaistu:

formula 1
Antonio Giovinazzi ajoi pisteille.
Legendaarisen italialaisvalmistajan Alfa Romeon nimellä tätä nykyä kilpailevan Sauber Motorsportin F1-talli saavutti kotikisassaan Italian GP:ssä kaksi pistettä.

Antonio Giovinazzi ajoi kotiyleisönsä edessä Monzassa Alfallaan yhdeksänneksi.

– Olen todella iloinen. Kiitos kaikille tifosoille, jotka olivat fantastisia läpi viikonlopun, Giovinazzi kiitteli kotiyleisöään, joka antoi Ferrarin lisäksi tukensa F1-sarjan ensimmäiselle italialaiskuskille kahdeksaan vuoteen.

Pistesija oli Giovinazzille vasta kauden toinen. Itävallassa kymmenenneksi sijoittunut Giovinazzi oli lähellä pisteitä viimeksi viikko sitten Spassa mutta teki virheen viimeisillä kierroksilla ja pyörähti seinään.

– Fanien tuki oli minulle todella tärkeää etenkin Span tapahtumien jälkeen. Siellä olimme yhdeksänsiä viimeiselle kierrokselle asti. Näytimme taas, että meillä on potentiaalia olla näillä sijoilla – ja täällä meidän pitää ollakin. Auto oli fantastinen, Giovinazzi kiitteli.

Giovinazzin ja hänen tallitoverinsa Kimi Räikkösen kotimaat kohtaavat illalla Tampereella pelattavassa jalkapallon EM-karsintaottelussa.

– Tuntuu, että tämä on hyvä päivä Italialle, Giovinazzi ennakoi viitaten samalla omaan pistesijaansa ja Ferrarin voittoon.

– Minähän pidän myös Suomesta, mutta kannatan totta kai Italiaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt