Koskettavat kuvat: Kaikki F1-tähdet kunnioittivat F2-kisassa kuollutta 22-vuotiasta kuljettajaa – äiti ja veli liikuttuivat

Julkaistu:

formula 1
Span radalla järjestettiin hiljainen hetki lauantaina menehtyneen Anthoine Hubertin muistolle.
Ranskalainen kilpa-ajaja Anthoine Hubert menehtyi F2-kilpailussa tapahtuneessa onnettomuudessa lauantaina Belgiassa. Hubert oli 22-vuotias.

Kuolonkolari sattui, kun Hubert paiskautui autollaan rajusti reunavalleihin Raidillon-kaarteen jälkeen. Sen jälkeen Juan Manuel Correa törmäsi erittäin kovalla vauhdilla Hubertin autoon, joka katkesi kahtia.

Hubert kuoli saamiinsa vammoihin. Correa ei tuoreimpien tietojen mukaan ole hengenvaarassa.Sunnuntaina Span radalla ajetaan F1-osakilpailu. Ennen kisan ajamista kuljettajat ja muu väki radalla hiljentyivät hiljaiseen hetkeen Hubertin muistolle.

Kaikki kisaväki kerääntyi lähtöalueelle hiljaisen hetken ajaksi. Lähtösuoran valotaululle ilmestyi teksti ”Anthoine Hubert 1996–2019”.


F1-kuljettajat seisoivat vieri vieressä. Muutaman kasvoilla oli aurinkolasit. Kimi Räikkösen katse oli tiukasti maassa, pää syvällä takin kauluksissa.

Hubertin äiti ja veli seisovat seremoniassa F1-kuljettajien keskellä ja pitivät yhdessä Anthoine Hubertin kypärää käsissään. Veli pyyhki kyyneliä silmäkulmastaan hiljaisuuden laskeuduttua.

Hiljainen hetki pidettiin juuri ennen Belgian kansallishymniä. Kun hiljainen hetki päättyi, väki puhkesi aplodeihin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt