Turun Sanomat: Valtteri Bottas jatkaa Mercedeksellä ensi kaudella!

Julkaistu:

Formula 1
Turun Sanomien mukaan Valtteri Bottaksen jatko Mercedeksellä on varmistunut.
Valtteri Bottas ajaa formula 1 -sarjaa Mercedeksellä myös ensi kaudella, uutisoi Turun Sanomat. Lehden mukaan Mercedes käyttää Bottaksen 1+1-vuotisen sopimuksen optiovuoden ja julkistaa asian alkavalla viikolla ennen Belgian osakilpailua.

MM-sarjassa toisena oleva Bottas, 29, on joutunut odottamaan Mercedeksen ratkaisua pitkään. Bottas on kisannut Mercedeksellä kaudesta 2017 lähtien ja voittanut saksalaistallin autolla viisi osakilpailua.

Mercedeksen toinen kuljettaja on tulevallakin kaudella Lewis Hamilton, joka allekirjoitti viime vuonna kaksivuotisen jatkosopimuksen tallin kanssa. Hamilton johtaa MM-sarjaa 62 pisteen erolla ennen Bottasta.

Bottaksen jatkosopimuksen kohtalo on ollut viime viikkojen aikana F1-maailman kuumin puheenaihe. Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff on kommentoinut, että talli valitsee Hamiltonin ensi kauden tallitoverin Bottaksen ja testikuski Esteban Oconin väliltä.

Tuoreimman huhun mukaan Ocon olisi nyt menossa kaksivuotisella sopimuksella Renault’lle.
Bottas itse on pysynyt aiheesta vaitonaisena. Viime viikolla hän kommentoi IS:lle ”kaikenlaisista puheluista” Wolffin kanssa.

– Mitään varmaa mistään ei ole. Vielä on sellainen vaihe, että minun täytyy vain venttailla. Se on vähän teemana koko loman ajan. Aika paljon on ihmisiä lomalla sielläkin, Bottas sanoi tuolloin.
F1-sirkus palaa kesätauolta ensi viikolla Belgian GP:n merkeissä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt