Valtteri Bottas viettää vapaa-aikaa vain yhden muun F1-kuskin kanssa – ”Hän on kiva tyyppi”

Julkaistu:

formula 1
Valtteri Bottas veneilee enemmän Monacossa kuin Nastolassa.
Liikuntakeskus Pajulahden saunakabinetin terassilta avautuu upea järvimaisema. Sitä ihailee myös terassilla istuva Valtteri Bottas.

– Tässä on tosi nättiä. Nastolassa on paljon järviä. Minun mökkikin on samanlaisissa maisemissa tässä ihan lähellä, Bottas sanoo Ilta-Sanomien haastattelussa.

Bottas arvostaa kotiseutunsa luonnon ja puhtauden korkealle.

Minkälainen merkitys vesistöillä on? Käytkö esimerkiksi veneilemässä?

– Minulla on soutuvene, mutta ei sillä tule mentyä kovin montaa kertaa vuodessa. Uimassa käyn usein saunan jälkeen, Bottas kertoo.

F1-kuljettajan varsinainen osoite on Monacossa suurella osalla muistakin lajin tähdistä.

Siellä hän harrastaa eri lailla myös veneilyä.

– Siellä tulee veneiltyä vähän enemmän. Vesi on lämpöisempää kesällä, ja lähiseudulla on hienoja paikkoja joihin voi mennä esimerkiksi lounaalle. Ne ovat rentouttavia päiviä.


Toro Rosson venäläiskuljettajan Daniil Kvjatin Instagramin tarina-osiossa näkyi aiemmin kesällä kuva, jossa hän oli veneilemässä Bottaksen kanssa.

– Hän on kiva tyyppi. Olemme aina tulleet hyvin toimeen ja näemme välillä kisojen ulkopuolella, Bottas kertoo.

F1-kuskien ystäväpiiri harvoin koostuu etenkään nykypäivänä muista kuljettajista. Juuri Kvjat, 25, on Bottakselle läheisin kilpakumppani.

– Emme me nyt hänenkään kanssa niin usein näe, mutta varmaan eniten kaikista kuskeista. Muiden kanssa ei juuri tule nähtyä kisojen välissä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt