Kimi Räikkönen uskoo myös tyttärensä innostuvan kartingista – ”Rianna on pelottomampi kuin Robin”

Julkaistu:

F1
Kimi Räikkönen kertoi Autosportille lastensa hurjapäisyydestä.
Kimi Räikkönen, 39, on antanut laajahkon haastattelun Autosport-lehdelle. Haastattelussa hän kertoo muun muassa elämästään kahden vauhdikkaan lapsen isänä. Samalla hän arvioi myös taitojaan mekaniikkona.

Räikkösen nelivuotias Robin-poika koetti hiljattain kartingia. Autosportin haastattelussa Räikkönen paljastaa, että myös hänen kaksivuotias Rianna-tyttärensä saattaa olla kiinnostunut kartingista.

– Robin etenee vielä aika maltillisilla vauhdeilla, mutta hänen pyöräilyvauhtinsa on kiihtymässä. Ensimmäisen törmäyksen jälkeen hän varmaankin hidastaa hieman, Räikkönen sanoi hymyn kera.

– Rianna käyttää sähköisiä mönkijöitä. Uskon, että hän on villimpi tästä kaksikosta. En yllättyisi, jos hän haluaisi koettaa kartingia. Rianna on pelottomampi kuin Robin, mutta sitten kun lapset varttuvat, he ymmärtävät, että tietyt asiat voivat sattua – sitten he rauhottuvat, Räikkönen jatkoi.


Autosportin haastattelussa viitataan myös Räikkösestä ilmestyneeseen kirjaan. Jutussa on nostettu esiin kirjassa kerrottu tarina, jonka mukaan Räikkönen korjasi erään kerran Ferrarin henkilökuntaa kuljettaneen bussin vessaa.

Autosportin jutussa F1-tähdeltä kysyttiinkin, pystyykö hän korjaamaan mitä vain?

– Joitain juttuja pystyn korjaamaan – en kaikkia. Vuosien varrella olen oppinut paljon ja minulla kokemusta käsilläni työskentelystä.

– Tosin silloin kun sain ajokortin, autot olivat paljon yksinkertaisempia. Moottorinvaihdot sujuivat ja autoista pystyi korjaamaan lähes kaiken. Nykyään en koskisi autoon – sen voi unohtaa. Pyytäisin veljeäni katsomaan sitä tai sitten veisin sen autokaupan korjaamoon. Se on vähän kurja juttu. Moottoripyörät ovat yksinkertaisempia ja motocross-pyörien kanssa voi touhuta itse, Räikkönen mietti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt