Kuluuko Lewis Hamiltonin kesätauko taas juhlinnan ja matkailun merkeissä? Näin F1-tähti kommentoi lomasuunnitelmiaan

Julkaistu:

F1
Lewis Hamilton on tunnettu irrottelusta vapaa-ajalla.
F1-sarjan supertähti Lewis Hamilton vetäytyy ansaitulle kesälomalle tällä viikolla. Sarjan seuraava kilpailu ajetaan Belgiassa 1. päivä syyskuuta.

Hamilton, 34, on vuosien varrella viettänyt vapaa-aikaansa myös juhlimalla. Hän on ollut myös uuttera matkustelija, joka on saattanut singahtaa eksoottisesta kohteesta toiseen nopeallakin tahdilla.

Vuonna 2015 Hamilton romutti hulppean urheiluautonsa Monacossa. Tuolloin Hamilton totesi, että rytäkän syynä oli usean päivän juhlinta ja siitä johtunut väsymys.
Nyt Hamilton kirmaa kesälaitumille. Onko odotettavissa maailmanmatkailua paikasta toiseen ja juhlia? Ilmeisesti ei, koska Britannian yleisradioyhtiön BBC:n mukaan Hamilton aikoo muuttaa elämäntyyliään loman ajaksi. Tällä tavalla Hamilton haluaa varmistaa olevansa täysin palautunut sekä henkisesti että fyysisesti loppukauden F1-taistoihin.

– Tämän tauon aikana keskityn tosissani palautumiseen. Se on pieni muutos normaaliin tapaani tauolla. Haluan varmistaa, että tulen takaisin mahdollisimman vahvana, Hamilton sanoi BBC:n mukaan.

– Aion viettää paljon aikaa sukulaisteni kanssa. Olen yökukkuja, enkä yleensä edes nuku kovin paljon. Haluan muuttaa tätä ja nähdä auringon nousevan. Saatan myös kokeilla meditointia ja muutakin – ylipäätään terveellisempää elintapaa, Hamilton selvitti.


Mercedes-kuljettaja Hamilton on kertonut kärsineensä pienistä terveysmurheista viime aikoina. Hän sanoi voineensa pahoin Saksan gp:ssä heinäkuun lopulla.

– En ole parhaimmassa fyysisessä kunnossani juuri nyt. Olen ollut kipeänä. Se ei ollut mitään miesflunssaa, niin kuin jotkut sanoivat. Se oli jotain, joka uuvutti minut todella.

MM-sarjaa johtava Hamilton on voittanut kahdeksan kilpailua, kun kaudesta on ajettu 12 GP:tä. Hän arvioi, että loppukauden kilpailut ovat Mercedekselle vaikeampia kuin alkukauden GP:t.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt