Kimi Räikkönen lateli Alfa Romeolle suorat sanat sopimusneuvotteluissa – ”Jos valitatte mistään, minä häivyn!”

Julkaistu:

Formula 1
Kimi Räikkönen ei anna Alfa Romeon puuttua elämäänsä formulavarikoiden ulkopuolella.
Kimi Räikkönen on ajanut Alfa Romeon ratissa väkivahvan alkukauden. Suomalainen on selvinnyt 12 ajetussa osakilpailussa seitsemän kertaa pisteille ja ottanut kaiken irti keskikastin autostaan.

Jäämies on uudessa tallissaan kullanarvoisessa asemassa. Hän on tehnyt Alfa Romeolle selväksi sen, että talli saa sanella Räikkösen tekemisiä vain kilparadoilla.

Suomalainen on tunnettu vauhdikkaista harrastuksistaan, kuten jääkiekosta ja motocrossista. Näihin mahdollisesti vaarallisiin harrastuksiin ei Alfa Romeolla ole puuttumisoikeutta.

– Heti kun puhuin Alfa Romeon kanssa, kerroin heille, että jos he valittavat mistään, minä häivyn saman tien, Räikkönen latasi unkarilaisen Vezess-sivuston haastattelussa.

– Elämässä on paljon vaarallisia asioita. Tietenkin sitä yrittää olla varovainen, mutta ongelmista voi puhua sitten, kun jotain sattuu.

Räikkösen vauhdikasta elämää kuvataan avoimesti viime vuonna julkaistussa Kari Hotakaisen kirjoittamassa elämänkerrassa. Vezessin haastattelussa Räikköseltä tivattiin, saavatko lapset Robin ja Rianna kuulla esimerkiksi armeija-aikojen alkoholinhuurteisista seikkailuista.

– Pelkään pahoin, että heille täytyy kertoa. Poikani kyselee jo paljon, ja kun hän oppii lukemaan, hän löytää ne tarinat jostain, Räikkönen pohti.

Räikkönen ajoi sunnuntaina hienosti seitsemänneksi Unkarin GP:ssä. Hän jätti taakseen sarjan toisen suomalaisen Valtteri Bottaksen, joka oli kahdeksas. Räikkönen lähtee F1-kiertueen kesätauolle MM-sarjan kahdeksannella sijalla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt